Cathy Kelly : Ystävyys yllättää

Alkaen 2,50 € Alkuperäinen hinta 5,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0088934

Abbyn TV-ura on nousussa. Hän ja hänen miehensä Tom ovat muuttaneet Dunmoren kaupunkiin ja ostaneet upean talon meren rannalta. Mutta pitkä avioliitto tuo mukanaan vaaroja: sattumalta tavattu vanha poikaystävä alkaa tuntua Abbysta houkuttelevalta, varsinkin kun oma mies on mitä on.

Abbyn ja Tomin 15-vuotias tytär Jess inhoaa uutta kotikaupunkiaan eikä löydä koulusta ystäviä. Lisäksi hän pelkää, ettei yksikään poika ikinä kiinnostu hänestä.

Lizziellä on aikaa kaikille, jopa entiselle aviomiehelle Mylesille. Kun ex-mies löytää uuden kumppanin, järkyttynyt Lizzie päättää hänkin tehdä jotain elämälleen.

Kolmekymppinen Erin palaa Irlantiin yhdeksän vuoden jälkeen miehensä Gregin työn takia, mutta muutto Chicagosta pikkukaupunkiin tuntuu todella vaikealta. Vuokra-asunto on ankea ja haisee kissanpissalta. Työpaikkakin on kiven alla. Ja miten selittää aviomiehen sukulaisille, ettei hän halua tavata omia vanhempiaan ja siskoaan"

Vasta yhteisen ystävän Sallyn sairastuminen saa kaikki neljä naista tajuamaan, miten onnekkaita he kaikesta huolimatta ovat. Muutoksen mahdollisuus on aina olemassa. On vain tartuttava elämään kaksin käsin ja pidettävä siitä lujasti kiinni.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäCathy Kelly
Teoksen nimiYstävyys yllättää
AlkuteosBest of friends
Kielisuomi
Muut tekijätTerhi Leskinen
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja