Danielle Steel : Mahdotonta

Alkaen 6,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
1090667

Toistakymmentä vuotta onnellisesti naimisissa olleen Sasha Boardmanin elämä saa uuden suunnan traagisissa merkeissä. Aviomiehen yllättävä kuolema heittää Sashan keskelle juurettomuutta ja turvattomuutta, mistä hän päättää selviytyä omistautumalla työlleen. New Yorkin ja Pariisin valovoimaisin galleristi on tuttu koko taidemaailmalle, mutta harva näkee hänen yksinäisyytensä ja tyhjyytensä. Edes muutto kotiseudulle Ranskaan ei riitä elvyttämään kadonnutta elämänhalua.

Jo täysi-ikäisten lasten lisäksi taide on ainoa valopilkku Sashan elämässä. Väriä arjen harmauteen tuo impulsiivinen Liam Allison, Suveryn Gallerian tuorein löytö. Sashaa miltei kymmenen vuotta nuoremman miehen karisma ja lahjakkuus ovat kiistämättömiä ja heidän välilleen syntyy sanaton yhteisymmärrys. Alkaa tuntua siltä, että kohtalo on punonut kokonaisen juonen Sashan uutta elämää varten. Ympäristö ei kuitenkaan hyväksy varauksetta perinteisiä asetelmia horjuttavaa suhdetta ja tapahtumat saavat yllättäviä käänteitä. Myös Sasha joutuu kysymään itseltään mitä ovat vapaus ja rakkaus. Ja mikä on odotuksen hinta".

Danielle Steel on maailman tuotteliaimpia ja luetuimpia viihdekirjailijattaria, jonka teosten painokset lasketaan sadoissa miljoonissa. Hänen kirjojaan on ilmestynyt yli 47:ssä eri maassa 28:lla eri kielellä ja ne ovat valloittaneet bestseller-listoja jo vuodesta 1981 lähtien.

Kirjoittaminen on ollut Danielle Steelin intohimo jo lapsuudesta saakka. Hän tuntee nykynaisten ongelmat ja kirjoittaa taidolla heidän valinnoistaan kodin ja seikkailun, perheen ja työn sekä uhrautumisen ja intohimon välillä. Useista romaaneista on tehty myös tv-sarjoja. Mahdotonta on Steelin 54. suomennettu teos.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäDanielle Steel
Teoksen nimiMahdotonta
AlkuteosImpossible
Kielisuomi
Muut tekijätMarlene Sanoukian
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja