David Baldacci : Sekuntipeliä

Alkaen 5,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0452874

Ensimmäinen ruumis löytyy metsästä käsi osoittavasti kohotettuna kelmeää taivasta vasten. Seuraavat kaksi uhria - teinirakastavaiset - on ammuttu lähietäisyydeltä. Kummallakin on ranteessa kello, mutta ne näyttävät eri aikaa. Neljännen murhatun kohdalla ei epäilykselle enää jää sijaa: jokaiseen uhriin liittyy kello ja jokainen tuo mieleen jonkun nimekkään sarjamurhaajan. Mutta miten nämä sattumanvaraisilta vaikuttavat murhat liittyvät toisiinsa? Ja kuka mahtaa olla asialla? Kenties kysymys onkin uudesta tulokkaasta, joka nauttii vanhojen konkareiden jäljittelystä. Yksinkertaista ryöstöä tutkiessaan etsiväkaksikko Michelle Maxwell ja Sean King huomaavat yhteyden, jonka avulla Wrightsburgin pikkukaupunkia järisyttävä verinen arvoitus alkaa ratketa.

Amerikkalainen David Baldacci (s. 1960) on koulutukseltaan juristi, mutta nykyisin kokopäivätoiminen kirjailija. Hän on kirjoittanut yhdeksän trilleriä, joista useimmat ovat ampaisseet heti ilmestyttyään New York Timesin bestsellerlistalle.

Sekuntipeliä on itsenäinen jatko-osa viime vuonna ilmestyneelle romaanille Aikapommi, joka tutustutti lukijat Michelle Maxwelliin ja Sean Kingiin. Nämä pellolle potkitut salaisen palvelun agentin ovat nyt ryhtyneet yksityisetsiviksi ja perustaneet oman yhtiön. Töitä riittää, mutta onneksi pikkukaupungissa aikaa jää muullekin: pehmomies Sean harrastaa viininmaistelua, Michelle potkunyrkkeilee pysyäkseen timminä tätsynä.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäDavid Baldacci
Teoksen nimiSekuntipeliä
AlkuteosHour game
Kielisuomi
Muut tekijätPekka Marjamäki
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja