David Eddings : Nuoremmat jumalat : unennäkijöiden 4 kirja

9,00 €
Myyty

Lisätiedot

Lisätiedot

Tekijä David Eddings
Teoksen nimi Nuoremmat jumalat : unennäkijöiden 4 kirja
Kustantaja Karisto
Painovuosi 2007
Painos 1
Sidonta Sidottu kansipaperein (kovakantinen)
Sivumäärä 503
Alkuteos The younger gods
Kieli suomi
Muut tekijät Pasi Punnonen & Leigh Eddings
ISBN 9789512349005
Kuntoluokitus (K1-K5) K3 (hyvä)
Muuta Pienoista kulumaa, pientä tahraisuutta kansissa, selkämyksessä hieman vinoutta, Kansipaperin kunto: pientä kulumaa
Takateksti Unennäkijätsarjan huikeassa päätösosassa voimiltaan mahtavat, silti perin inhimilliset jumalat yrittävät torjua Autiomaata hallitsevan Vlaghin hyökkäyksiä jatkamalla yhteistyötään tavallisten kuolevaisten kanssa. Mikäli Vlagh ja hänen hirviömäiset hyönteisolentonsa pääsevät voitolle, Dhrallin valtakunnan luonto tuhoutuu ja elämä sammuu. Palkkasoturien lisäksi kamppailussa Vlaghia vastaan tarvitaan nuorempien jumalien neuvokkuutta ja vanhempien viisautta. Suurin Dhrallin kansoja uhkaava vaara on kuitenkin valtakunnan sisällä, sen ytimessä, missä kukaan ei ole osannut sitä varoa. David ja Leigh Eddings, fantasiakirjallisuuden mahtipariskunta, tunnetaan vauhdikkaista fantasiaseikkailuista, joissa yhdistyvät nokkelat juonenkäänteet, verraton huumori ja lihaa ja verta olevat sankarit heikkouksineen. Niin on myös nyt päättyvässä neliosaisessa Unennäkijätsarjassa, jonka osat ovat Vanhemmat jumalat, Salattu mahti, Kristallikuilu ja Nuoremmat jumalat.
Korkeus (mm) 235
Paksuus (mm) 33
Syvyys (mm) 168
Paino (g) 1076.0000
Veroluokka Marginaaliverotus
Postikulu Suomessa 7,5 € (tilattaessa vain tämä yksittäinen tuote - koko tilauksen postikulu on aina maksimissaan 7,5 € tuotemäärästä riippumatta)
  Loading...