Derek ym. Hall (editors) : Pariisi : taskuopas & kartta

4,00 € Alkuperäinen hinta 6,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0131616

Edullisten lentohintojen vuoksi suomalaiset matkustelevat ulkomailla kiihtyvään tahtiin, niin lomillaan kuin työasioissa. WSOY:n luotettavista DK-matkaoppaista löytyy kolmessa eri sarjassa kirjoja jo kymmeniin kohteisiin - useisiin kaupunkeihin useammassa kuin yhdessä sarjassa. Eri kokoisille budjeteille ja eri pituisille matkoille on mahdollisuus valita juuri omaan tarpeeseen sopivat oppaat. Uusi Taskuoppaat-sarja täydentää valikoiman povitaskuun ja pieneenkin käsilaukkuun mahtuvilla tiiviillä, alle 100-sivuisilla minioppailla.

Lyhyille viikonloppureissuille ja äkkilähdöille ei välttämättä hankita laajaa, yksityiskohtaista tietopakettia, mutta silloinkin matkaaja haluaa löytää sopivimmat ravintolat, ostospaikat ja nähtävyydet - sekä pysyä kartalla. Taskuoppaat tarjoavat juuri sen, mitä tarvitaan ihanteelliseen lomapäivään hotellin ovien ulkopuolella. Kaupungin kartta aukeaa kätevästi oppaan lopusta. Lisäksi kirjassa on useita yksityiskohtaisia karttoja.

Taskuoppaat eivät kaada pienempääkään matkabudjettia, joten ne ovat ihanteellinen kumppani Kaupunkikirjoille, joiden parissa lomaa on vaivatonta suunnitella etukäteen. Tärkeimpien nähtävyyksien lisäksi näistä kirjoista löytyvät ruoka- ja ostospaikat sekä kävelyreitit kaupunginosittain jaoteltuina.

Sarja käynnistyy kahdeksalla suosituimpia kaupunkikohteita esittelevällä kirjalla. Taskuoppaineen DK-oppaat muodostavat nyt täydellisen sarjan, josta löytyy juuri sopiva kirja matkaan kuin matkaan!

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäDerek ym. Hall (editors)
Teoksen nimiPariisi : taskuopas & kartta
Kielisuomi
Muut tekijätSakari Hyrkkö
Verokanta-
Avainsanatmatkaoppaat
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja