Derek Landy : Keplo Leutokalma Leikkiä tulella (UUSI)

Alkaen 12,00 € Alkuperäinen hinta 13,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0802098

Yksityisetsivä Keplo Leutokalma jatkaa päätähuimaavia seikkailujaan Dublinin maagisessa maailmassa, josta kaupungin tavallisilla asukkailla ei ole aavistustakaan. Keplon avustaja ja oikea käsi, 13-vuotias Stephanie, on jättänyt arkisen koulumaailman taakseen, ja hänen sijastaan luokkaan ilmestyy aamuisin Stephanien kopio, joka pystyy siirtämään päivän mittaan oppimansa asiat Stephanien tajuntaan. Kätevää, eikö totta!

Useat maagisen Dublinin johtohahmoista ovat saaneet surmansa valtataisteluissa ja Vanhimpien neuvoston johdossa on uusi suurmaagi, joka välittää Keplolle ja Stephanielle ikävän uutisen. Venäjällä vankina pidetty paroni on paennut. Paronilla on joukko vaarallisia ja häikäilemättömiä avustajia ja Keplo Leutokalma ja Stephanie ovat heidän ykköskohteitaan valtataistelussa. Tilanne kehittyy kiperäksi, mutta Stephanie saa yllättäen apua Kaiku-Gordonilta, edesmenneen kauhukirjailijasetänsä toisinnolta, johon Gordon on eläessään siirtänyt ajatuksensa, kokemuksensa ja tunteensa.

Keplo Leutokalmasta kertovan sarjan käännösoikeudet on myyty jo yli kahteenkymmeneen maahan ja siitä on tekeillä myös elokuva.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäDerek Landy
Teoksen nimiKeplo Leutokalma Leikkiä tulella
AlkuteosSkulduggery Pleasant.
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja