Douglas Preston : Ihmeiden kabinetti

Special Price 24,00 € Alkuperäinen hinta 40,00 €
Ei varastossa
SKU
0451419

Pilvenpiirtäjän rakennustyömaalla Manhattanilla tehdään säpsähdyttävä löytö. Työmaan alla sijaitsevassa kellarissa lepää 36 ihmisen silvotut jäännökset. Pikainen tutkimus paljastaa jokaisen uhrin selkärangassa samanlaiset leikkuujäljet.

Paikallisen poliisin mielestä yli sata vuotta sitten sattuneet surmatyöt kuuluisivat pikemminkin historiantutkijoille kuin lainvalvojille. FBI:n erikoisagentti Pendergast on kuitenkin eri mieltä. Hän rekrytoi puoliväkisin mukaan tutkimuksiinsa New Yorkin luonnontieteellisessä museossa työskentelevän paleontologi Nora Kellyn ja tämän yliuteliaan reportterisulhasen William Smithbackin.

Kun Central Parkissa tapahtuu uusi murha, jonka tekotapa muistuttaa yli sadan vuoden takaisia surmia, agentti Pendergast ei vaikuta lainkaan yllättyneeltä. Mitä Pendergast oikein salaa poliisilta ja kollegoiltaan"

Pyörryttävä sukellus Manhattanin muinaiseen alamaailman johdattaa Pendergastin kumppaneineen Harlemissa sijaitsevaan ränsistyneeseen herraskartanoon, joka on hylätty mutta kaikkea muuta kuin tyhjä. Astuessaan sisään tuttuun taloon agentti Pendergast tietää kohdanneensa pitkän uransa aikaisista vihollisista kauheimman.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäDouglas Preston
Teoksen nimiIhmeiden kabinetti
KustantajaGummerus
Painovuosi2009
Painos1
SidontaSidottu kansipaperein (kovakantinen)
AlkuteosThe cabinet of curiosities
Kielisuomi
SarjaPendergast
Muut tekijätPekka Marjamäki & Lincoln Child
ISBN9789512079070
Kuntoluokitus (K1-K5)K3+ (hyvä +) ks. kansipaperin kunto erikseen alta
Kansipaperin kuntoPientä kulumaa
MuutaPienoista kulumaa, pienoista nuhruisuutta kansissa, selkämyksessä hieman vinoutta
Korkeus (mm)218
Syvyys (mm)140
Paksuus (mm)56
Paino (g)762
VerokantaMarginaaliverotus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja