Alennus

Douglas Preston : Rienaus

Normaali hinta: 7,00 €

Alennushinta 5,50 €

Vaaditut kentät

Lisätiedot

Lisätiedot

Tekijä Douglas Preston
Teoksen nimi Rienaus
Kustantaja Gummerus
Painovuosi 2011
Painos 1
Sidonta Sidottu kansipaperein (kovakantinen)
Alkuteos Blasphemy
Kieli suomi
Muut tekijät Heidi Valtonen
ISBN 9789512084098
Kuntoluokitus (K1-K5) K3+ (hyvä +)
Muuta Pienoista kulumaa, nuhruisuutta kansissa, selkämyksessä aavistus vinoutta, Kansipaperin kunto: pienoista käytön jälkeä
Takateksti Arizonassa sijaitsevan vuoren sisään on rakennettu maailman tehokkain hiukkastörmäytin, jonka avulla on tarkoitus selvittää alkuräjähdyksen salaisuuksia. Isabella on kallein ihmisen milloinkaan rakentama kone, Nobelpalkitun Gregory North Hazeliuksen luomus. Jotkut toivovat . sen paljastavan, mitä universumin syntyhetkellä tapahtui, toiset pelkäävät, että se luo mustan aukon, joka imaisee koko maapallon sisuksiinsa. Ja toiset uskovat, että koko kone on Saatanasta, yritys syrjäyttää kaikkivaltias Jumala luomakunnan huipulta. Kun kahdentoista tiedemiehen ryhmä käynnistää törmäyttimen, tapahtuu jotakin odottamatonta - jotakin, joka on ehdottomasti pidettävä salassa. Hallitus lähettää VVyman Fordin, entisen CIAagentin ja munkin, selvittämään mitä Arizonassa todella tapahtui. Käy ilmi, että tapahtuman seuraukset saattavat tuhota maailman,.. tai pelastaa sen.
Korkeus (mm) 218
Paksuus (mm) 44
Syvyys (mm) 140
Paino (g) 682.0000
Veroluokka Marginaaliverotus
Postikulu Suomessa 7,5 € (tilattaessa vain tämä yksittäinen tuote - koko tilauksen postikulu on aina maksimissaan 7,5 € tuotemäärästä riippumatta)
  Loading...