Eero Pasanen : Kononen ja kidnappaajat (ERINOMAINEN)

Alkaen 11,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0366587

Formulakuuluisuus Kari Jurrin morsian kidnapataan häiden aattona suuren maailman tyyliin. Rosvot luulevat pääsevänsä käsiksi helppoon rahaan, mutta heidän suunnitelmansa aikoo tehdä tyhjiksi Suomen vittumaisin rikostarkastaja Martti Kononen. Kommandomiehet ovat erehtyneet hänen reviirilleen.

Kruununhakalaisella Kirjaklubilla pidetyt aivoriihet tuottavat tulosta ja kuvio hahmottuu pikkuhiljaa. Tutkimukset johtavat Konosen seiskan ratikan reitiltä metsäveljien kannoille ja Viron Haapsaluun kylmäveristen ammattimiesten houkutuslinnuksi. Kononen on nähnyt uransa aikana paljon, mutta tämä tapaus saa karskinkin miehen sisukset kiehumaan.

Eero Pasanen (s. 1947) on siviiliammatiltaan Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston tutkija. Hän päätti aloittaa kirjailijan uran väitöskirjansa valmistumisen jälkeen koska halusi löytää kapakkaelämää halvempaa ja terveellisempää ajanvietettä. Näin syntyi Pasasen dekkarien päähenkilö rikostarkastaja Martti Kononen, tuo kaimansa Martti Ahtisaaren näköinen tyly väkivallan virkamies, joka tonkii rikoksen kuin rikoksen koko 130-kiloisella tarmollaan.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäEero Pasanen
Teoksen nimiKononen ja kidnappaajat
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja