Eija Juutilainen : Mosaiikin mahdollisuudet (UUSI)

Alkaen 7,50 € Alkuperäinen hinta 12,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0219262

Kun rakkaat perintöposliinit putoavat hyllyltä, tuloksena on tuhansia sirpaleita ja suurta surua. Menetys vaihtuu kuitenkin keksimisen iloksi, kun sirpaleet saavat uuden elämän osana mosaiikkityötä. Sirpaleista syntyy ruukku ja isonvanhempien häälahja-astiaston pirstaleet voi pukea uuteen asuun mosaiikkityössä. Tai miltä kuulostaisi työpaikan naistenvessan remontissa yli jääneet kaakelit, joista syntyy kaunis, vaaleansininen tausta iloisille retrokukkasille? Samaan tapaan syntyvät pirteä pääsiäismuna ja kehykset suvun rakkaille valokuville tai uusi ilme vanhalle tarjottimelle.

Kahvikuppien korvia, lautasten kuviointia ja kierrätyskeskusten antia voi hyödyntää niin lintujen juoma-altaissa kuin koriste-esineissäkin. Vanhat posliiniesineet ja turhien kippojen ja kuppien kuviot löytävät uuden elämän, kun ne alkaa nähdä mosaiikkityön materiaalina. Näissä suomalaisissa, raikkaissa mosaiikkitöissä kierrättäminen ja kekseliäisyys ovat tärkeä osa kaunista lopputulosta. Kirjan töihin voi toki käyttää myös kaupasta hankittavia mosaiikkitarvikkeita.

Kädentaitoihin ja ruokaan erikoistunut toimittaja Eija Juutilainen on intohimoinen ja alaansa perehtynyt mosaiikinharrastaja. Kirjan kuvat on kuvannut Tommi Anttonen.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäEija Juutilainen
Teoksen nimiMosaiikin mahdollisuudet
Kielisuomi
Verokanta-
Avainsanataskartelu, mosaiikit
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja