Eija Limnell : Ostereita ja ruisleipää : tarinoita suomalaisen ja ranskalaisen ruokakulttuurin kohtaamisesta (ERINOMAINEN)

10,00 €

Vaaditut kentät

Lisätiedot

Lisätiedot

Tekijä Eija Limnell
Teoksen nimi Ostereita ja ruisleipää : tarinoita suomalaisen ja ranskalaisen ruokakulttuurin kohtaamisesta (ERINOMAINEN)
Kustantaja Nemo
Painovuosi 2007
Painos 1
Sidonta Nidottu
Sivumäärä 131
Kieli suomi
Muut tekijät Frigo, Jean-Pierre
ISBN 9789525180947
Kuntoluokitus (K1-K5) K4+ (erinomainen +)
Takateksti Ostereita ja ruisleipää sai alkunsa Aligren torilla Pariisissa, missä sekoittuvat maailman eri kulttuurien ruokaperinteet. Siellä ymmärsimme, että eri kulttuurien ajatuksia ja tapo ja voi yhdistää toisiinsa onnistuneesti. Koska toinen meistä on suomalainen ja toinen ranskalainen, päätimme selvittää, miten Suomen ja Ranskan ruokakulttuurit voisivat kohdata toisensa. Tässä kirjassa haluamme ranskalaisen ajattelutavan kautta avata näkymiä siihen, miten Suomessakin voisimme arvostaa enemmän omaa ruokakulttuuriamme. Journalisti JeanPierre Frigo on Suomen ja Ranskan kansalainen. Eija Limnell on diplomaatti, joka on asunut Lontoossa, Brysselissä, Pariisissa ja Strasbourgissa.
Korkeus (mm) 199
Paksuus (mm) 10
Syvyys (mm) 135
Paino (g) 184.0000
Veroluokka Alv 10 %
Postikulu Suomessa 1,7 € (tilattaessa vain tämä yksittäinen tuote - koko tilauksen postikulu on kotimaassa maksimissaan 7,9 € tuotemäärästä riippumatta)
Asiasanat ruokakulttuuri ; ruokaperinne ; ruokaohjeet ; gastronomia
  Loading...