Elizabeth Foley : Kotiläksyjä koulunsa käyneille (ERINOMAINEN)

Alkaen 13,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
1014809

Milloin dinosaurukset kuolivat sukupuuttoon? Mitkä olivat maailman seitsemän ihmettä? Vaikka haluaisi sanoa tietävänsä vastaukset, kouluajasta on usein liian kauan ja tiedot ovat peittyneet kaiken muun roinan alle. Nolostuttavasti juuri perusasiat unohtuvat, eikä sitä kerta kaikkiaan ole ajatellut dinosauruksia sitten kouluaikojen.

Onneksi itseään ei tarvitse ahtaa vanhaan pulpettiin. Tällä kirjalla voit paikkailla tietämyksessäsi ja häikäistä tuttavasi uskomattomalla asiantuntemuksellasi mustista aukoista, neliöjuuren laskemisesta tai renessanssin taidemaalareista. Jokaiselle kouluaineelle on omistettu yksi luku. Luvun lopussa on koepaperi, jolla voit testata tietosi - ja jopa luntata ilman rangaistusta.

Koulukirjat saattoivat aikoinaan tuntua kuivilta, mutta Kotiläksyjä koulunsa käyneille kertoo olennaiset asiat viihdyttävässä paketissa. Aikuisena huomaa, miten mielenkiintoisia asioita koulussa käsiteltiinkään. Ajatella, että tuulet johtuvatkin ilmanpaineesta! Ja että penisilliinin keksiminen oli puhdas vahinko!

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäElizabeth Foley
Teoksen nimiKotiläksyjä koulunsa käyneille
AlkuteosHomework for grown-ups
Kielisuomi
Muut tekijätTaina Wallin & Juha Virtaym.
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja