Erik Boile : Kodin kunnostustyöt

Special Price 15,00 € Alkuperäinen hinta 17,00 €
Ei varastossa
SKU
0870126

Kuinka vaihdetaan yksittäinen kaakeli hajottamatta koko laattapintaa? Miten ikkunaruutu uusitaan? Ja kuinka kavennetaan rullaverho"

Uudessakin kodissa eteen voi tulla korjaustöitä, jotka moni haluaa tehdä itse. Kodin kunnostustyöt -kirjaan on koottu talojen ja asuntojen yleisimpiä ja vähän harvinaisempiakin kunnostuskohteita, joista myös ensikertalainen selviää joka kodista löytyvillä työkaluilla. Maalaus, tapetointi, kaakelointi ja lattian uudistaminen jatkavat asunnon käyttöikää ja lisäävät vähällä vaivalla kodin viihtyisyyttä.

Selkein värivalokuvin ja piirroksin kuvitetun kirjan ohjeet kattavat tavallisimmat kunnostustehtävät kodin kaikissa huoneissa. Apua arkeen tuovat myös ohjeet niihin vesipisteiden, viemärien, pattereiden ja kodinkoneiden huoltotöihin, jotka voi tehdä ilman ammattilaisen apua.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäErik Boile
Teoksen nimiKodin kunnostustyöt
KustantajaWSOY
Painovuosi2010
Painos2
SidontaNidottu (pehmeäkantinen)
Sivumäärä162
AlkuteosPolitikens store gør det sjelv : hus og lejlighed
Kielisuomi
Muut tekijätPäivi Kivelä
ISBN9789510359730
Kuntoluokitus (K1-K5)K4 (erinomainen)
Korkeus (mm)249
Syvyys (mm)189
Paksuus (mm)10
Paino (g)454
VerokantaMarginaaliverotus
Avainsanatkodinkoneet, korjaus, asunnot, kunnostus, korjausrakentaminen, kalusteet, remontti, keittiökalusteet, ombyggnad, bostäder, kylpyhuonekalusteet, iståndsättning, renovering, badrumsmöbler, hushållsmaskiner, köksinredningar, reparation, inredningar
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja