Esko-Pekka Tiitinen : Villapäät

Special Price 4,50 € Alkuperäinen hinta 5,00 €
Ei varastossa
SKU
0882848

Kaikki ei ole kaupan: Villapäät on tarina nuorista joita lämmittää yhteinen aate. Kun me muutettiin tänne, mie en aluksi oikein osannut puhua. Mie saatoin sanoa mä ja mie sekaisin samassa lauseessa ja lopulta kaverit rupesivat kutsumaan mua Mämieksi. Aluksi se tuntui pilkalta, ja sitä kai se olikin, mutta lopulta Mämiestä tuli mun taiteilijanimi.

Timppa on viisitoistavuotias nuori, joka on muuttanut asumaan pienelle paikkakunnalle Itä-Suomeen. Koulu ei pahemmin kiinnosta ja elämäkin tuntuu aika sekavalta. Kaikki on hakusessa, kielikin. Mutta sitten yhdellä musiikintunnilla opettaja vetää oikeasta narusta, antaa Timpan käteen kitaran ja pyytää häntä kavereineen tekemään yhdessä esityksen. Siitä saa alkunsa myllerrys, jonka tuloksena syntyy bändi Villapäät.

Timppa ja Teija sattuvat katsomaan yhdessä elokuvan Henry Dunantista, Punaisen Ristin perustajasta ja se sytyttää heissä kipinän. He pyytävät mukaansa Piken ja Tomin ja alkavat valmistaa esitystä Punaisen Ristin tilaisuuteen. Välillä koko homma meinaa mennä puihin, mutta lopulta kaikki neljä nuorta ovat valmiita panemaan itsensä likoon. Villasukat päässä nelikko synnyttää muodin, jonka takana on halu nähdä kauemmaksi.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäEsko-Pekka Tiitinen
Teoksen nimiVillapäät
KustantajaTammi
Painovuosi2008
Painos1
SidontaSidottu, kuvakannet (kovakantinen)
Sivumäärä134
Kielisuomi
ISBN9789513143978
Kuntoluokitus (K1-K5)K4- (erinomainen -)
MuutaPienoista kulumaa kansissa
Korkeus (mm)205
Syvyys (mm)130
Paksuus (mm)14
Paino (g)206
VerokantaMarginaaliverotus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja