Essi Kummu : Mania (UUSI)

Special Price 6,50 € Alkuperäinen hinta 10,00 €
Ei varastossa
SKU
0151202

"Sjöblom nojaa tuoliaan taakse, tuoli älähtää. Tämä on ensimmäinen kerta Sjöblomia. Sjöblom on psykologi. Hänen tehtävänsä on arvioida minua. Tämä on kerta, jolloin me otamme asemat, tämä on ensimmäinen kierros ja tästä kaikki alkaa, minun tarinani."

Ensin siinä tarinassa ovat Laura ja Elina, äiti ja tytär. He asuvat kahdestaan ja joka aamu Elina, kuusivuotias, löytyy eri paikasta nukkumasta. Elina on Lauran silmäterä, hän on pikkuinen lintu, joka rakentaa pesiä eri puolelle asuntoa.

Laura on 29-vuotias ja työskentelee puhelinmyyjänä. Joskus vastaaja haistattelee ja lyö luurin korvaan. Jos myynti takkuilee, pitää yrittää löytää lisäargumenttipankista uusia myyntiargumentteja. Joskus myynti onnistuu, kuten lähes ystäväksi tulevan vanhan naisen kanssa.

Tarinassa on muutakin. Siihen kuuluu se että Lauran mies on lähtenyt pois. Niin lähti Lauran isäkin Lauran äidin luota. Mutta sitten tarinaan tulee mies, Mieto, näyttelijä. Mieto ei mene pois, ei vaikka siihen kävisi käsiksi. Ja Laura käy.

Yhä enemmän tarinaan kuuluu se että Laura jaksaa yhä huonommin, hän jaksaa yhä vähemmän pitää huolta itsestään, työstään, kodistaan, Elinastaan. Elinan pesän vaatteet alkavat olla homeessa. Sitten tulee ilta, jolloin kukaan ei enää hae Elinaa kotiin tarhasta. "Olen väsynyt, luultavasti, sillä eletään jo aikaa jolloin olen väsynyt aina. Öisin en nuku."

Tarinaan kuuluu myös peli, jota Laura pelaa yhä enemmän. Silloin hän unohtaa kaiken muun, hänet valtaa hetkellinen hulluus. Pelaaminen vie voimat, sen tuoma energia unet. "Heikkoutta ei saa koskaan näyttää, lopettaa ei missään tilanteessa, pelin säännöt ovat nämä. Häviötä ei ikinä niellä."

Ja sitten tarinaan kuuluu ampumarata, jossa on Lauran lisäksi neljä muuta ihmistä. Pois sieltä lähtee vain yksi.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäEssi Kummu
Teoksen nimiMania
KustantajaTammi
Painovuosi2006
Painos1
SidontaSidottu kansipaperein (kovakantinen)
Sivumäärä184
Kielisuomi
ISBN9513137198
Kuntoluokitus (K1-K5)K5 (uusi)
Korkeus (mm)212
Syvyys (mm)138
Paksuus (mm)22
Paino (g)284
VerokantaALV 10 %
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja