Finlandia Kirja

 - Pohjolan kehittynein ja asiakaslähtöisin verkossa toimiva antikvariaatti
 
 
Finlandia Kirja on vuonna 2010 perustettu Pohjoismaiden suurin antikvariaatti, joka tarjoaa laajan valikoiman kauno- ja tietokirjallisuutta sekä sarjakuvia. Valikoimastamme löytyy laidasta laitaan niin harvinaisuuksia kuin myös hyvin edullista lukukirjallisuutta. Panostamme siihen, että ostokokemus olisi asiakkaalle kaikin puolin mahdollisimman helppo ja positiivinen elämys. Tähän päästäksemme olemme mm. pyrkineet tekemään verkkokaupastamme mahdollisimman helppokäyttöisen ja ilmoittamaan tuotteista kattavat tuotetiedot. Kauppamme toimii erinomaisesti myös kännykällä ja tabletilla. Alta voit lukea lisää toimintatavoistamme:
 
 
Asiakaslähtöinen hinnoittelu
 
- Finlandia Kirjan hinnoittelu perustuu alan asiantuntemukseen sekä jatkuvaan markkinatilanteen seurantaan. Vertaamme kaikkien omien tuotteidemme hintoja yli sadan verkossa toimivan antikvariaatin/divarin ja alan hintaoppaiden hintoihin edullisten hintojen varmistamiseksi.
- Käytämme useita eri kirjekuorivaihtoehtoja sekä pakettilähetyksiä mahdollisimman pienten postikulujen mahdollistamiseksi asiakkaalle.
- Jokaisen tilauksen maksimipostikulu on 7,9 euroa tuotteiden määrästä tai hinnoista riippumatta (suurimmissa lähetyksissä toimitustapana on tällöin postipaketti tai Matkahuollon Lähellä-paketi)
- Kaikki lähetyksemme ovat huolellisesti pakattuja turvallisen postituksen varmistamiseksi - emme kuitenkaan veloita mitään ylimääräisiä pakkaus- tai käsittelykuluja asiakkaalta. Käytämme lähetyksissä pääasiassa vahvoja kartonkikuoria, jotka tuovat kirjalähetykselle hyvän kulmasuojauksen.
- Postikulut on laskettu tarkasti myös ulkomaantilauksille, joten tuotteet voi tilata huoletta minnepäin maailmaa tahansa
Oikeiden tuotteiden löytäminen
 
- Tuotteemme on jaettu selkeästi neljään pääkategoriaan sekä lukuisiin alakategorioihin, jotta asiakas voi tarkastella juuri haluamiaan tuoteryhmiä
- Tuotekategorian näytettävät tuotteet voidaan rajata näyttämään vain tietylle hintavälille osuvat tuotteet
- Tuotteet voidaan lajitella aakkos-, uutuus- tai hintajärjestykseen
- Asiakkaan katsoessa tuotteen tietoja verkkokauppa ehdottaa automaattisesti muita saman kirjoittajan teoksia
- Tuotteita on mahdollista etsiä pikahaun lisäksi Laajennetun haun kautta tekijän tai teoksen nimen, kustantajan, kielen, painovuoden tai tietyn hintahaitarin perusteella
- Tuotteista löytyy tarkat ja suurennettavat kuvat sekä laajat tuotetiedot
Vaivaton ja nykyaikainen maksaminen sekä nopeat toimitukset
 
- Divarissamme toimivat maksutapoina pankki- ja luottokorttimaksaminen, verkkomaksaminen eri pankkien verkkopankkitunnuksilla, PayPal, lasku, osamaksu sekä bittiraha
- Laskutilauksissa asiakkaalta ei peritä mitään kuluja. Lasku tulee suoraan kotiin erillisenä kirjeenä yhteistyökumppaniltamme Svea Ekonomilta.
- Erämaksutilauksissa (osamaksu) tarjoamme 3kk kuluttoman ja korottoman maksuajan!
- Myös yritys- ja yhteisöasiakkaat voivat tilata myös perinteisellä paperilaskulla
- Tarkastelemme ja postitamme tulleet tilaukset päivittäin
- Pakettilähetyksissä asiakas saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä/sähköpostilla

 

Toivotan Sinulle oikein antoisia hetkiä vanhan - ja uudemmankin - kirjallisuuden parissa! Toivottavasti löydät etsimäsi kaupastamme.

 

Matti Pietilä

Toimitusjohtaja

  Loading...