Finlandia Kirja

 - Pohjolan kehittynein ja asiakaslähtöisin verkossa toimiva antikvariaatti
 
 
Finlandia Kirja on vuonna 2010 perustettu Pohjoismaiden suurin antikvariaatti, joka tarjoaa laajan valikoiman kauno- ja tietokirjallisuutta sekä sarjakuvia. Valikoimastamme löytyy laidasta laitaan niin harvinaisuuksia kuin myös hyvin edullista lukukirjallisuutta. Panostamme siihen, että ostokokemus olisi asiakkaalle kaikin puolin mahdollisimman helppo ja positiivinen elämys. Tähän päästäksemme olemme mm. pyrkineet tekemään verkkokaupastamme mahdollisimman helppokäyttöisen ja ilmoittamaan tuotteista kattavat tuotetiedot. Kauppamme toimii erinomaisesti myös kännykällä ja tabletilla. Alta voit lukea lisää toimintatavoistamme:
 
 
Asiakaslähtöinen hinnoittelu
 
- Finlandia Kirjan hinnoittelu perustuu alan asiantuntemukseen sekä jatkuvaan markkinatilanteen seurantaan. Vertaamme kaikkien omien tuotteidemme hintoja yli sadan verkossa toimivan antikvariaatin/divarin ja alan hintaoppaiden hintoihin edullisten hintojen varmistamiseksi.
- Käytämme useita eri kirjekuorivaihtoehtoja sekä pakettilähetyksiä mahdollisimman pienten postikulujen mahdollistamiseksi asiakkaalle.
- Jokaisen tilauksen maksimipostikulu on 7,5 euroa tuotteiden määrästä tai hinnoista riippumatta (suurimmissa lähetyksissä toimitustapana on tällöin paketti)
- Kaikki lähetyksemme ovat huolellisesti pakattuja turvallisen postituksen varmistamiseksi - emme kuitenkaan veloita mitään ylimääräisiä pakkaus- tai käsittelykuluja asiakkaalta. Käytämme lähetyksissä pääasiassa vahvoja kartonkikuoria, jotka tuovat kirjalähetykselle hyvän kulmasuojauksen.
- Postikulut on laskettu tarkasti myös ulkomaantilauksille, joten tuotteet voi tilata huoletta minnepäin maailmaa tahansa
Oikeiden tuotteiden löytäminen
 
- Tuotteemme on jaettu selkeästi neljään pääkategoriaan sekä lukuisiin alakategorioihin, jotta asiakas voi tarkastella juuri haluamiaan tuoteryhmiä
- Tuotekategorian näytettävät tuotteet voidaan rajata näyttämään vain tietylle hintavälille osuvat tuotteet
- Tuotteet voidaan lajitella aakkos-, uutuus- tai hintajärjestykseen
- Asiakkaan katsoessa tuotteen tietoja verkkokauppa ehdottaa automaattisesti muita saman kirjoittajan teoksia
- Tuotteita on mahdollista etsiä pikahaun lisäksi Laajennetun haun kautta tekijän tai teoksen nimen, kustantajan, kielen, painovuoden tai tietyn hintahaitarin perusteella
- Tuotteista löytyy tarkat ja suurennettavat kuvat sekä laajat tuotetiedot
Vaivaton ja nykyaikainen maksaminen sekä nopeat toimitukset
 
- Divarissamme toimivat maksutapoina pankki- ja luottokorttimaksaminen, verkkomaksaminen eri pankkien verkkopankkitunnuksilla, PayPal, lasku, osamaksu sekä bittiraha
- Laskutilauksissa asiakkaalta ei peritä mitään kuluja. Lasku tulee suoraan kotiin erillisenä kirjeenä yhteistyökumppaniltamme Svea Ekonomilta.
- Erämaksutilauksissa (osamaksu) tarjoamme 3kk kuluttoman ja korottoman maksuajan!
- Myös yritys- ja yhteisöasiakkaat voivat tilata myös perinteisellä paperilaskulla
- Tarkastelemme ja postitamme tulleet tilaukset päivittäin
- Pakettilähetyksissä asiakas saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä/sähköpostilla
Huipputiimimme esittäytyy!
 
Matti yrittäjä
Matti on hajamielinen antikvariaattikauppias varustettuna lennokkailla ideoilla ja kovalla halulla kehittää alan toimintatapoja. Kovan elämän keski-ikäisen näköiseksi kuluttama (kuitenkin vasta 35-vuotias), mutta edelleen charmikas luotsaaja, joka vastaa Finlandia Kirjalla erityisesti kehitystyöstä, yhteistyösuhteista ja pitkän tähtäimen suunnitelmista. Voipa hänet siitä huolimatta bongata paikan päältä melkein minkä tahansa muunkin askareen parista, koska Matilla on aina (liian) monta rautaa tulessa. Matilla on taskussa Aalto-yliopiston kauppatieteiden maisterin paperit sekä kourallinen muita täysin tarpeettomia tutkintoja, joista suurimman osan Matti on todennäköisesti hajamielisenä miehenä jo unohtanutkin.
 
 
Kirsi myytipäällikkö
Kirsi johtaa muuta sankarijoukkoa turvallisen rautaisella mutta samalla lempeällä otteella. No, rautaisella ainakin. Tai ainakin Kirsillä on ote heistä. Pienestä koostaan huolimatta jaksaa nostaa kuormalavallisen kirjalaatikoita yhdellä kädellä ja ratsastaa hevosella silmät sidottuna ilman käsiä. Ainakin lyhyen hetken, kunnes putoaa satulasta. Kirsi pystyy käsittelemään ja hinnoittelemaan kirjan nopeammin kuin Maailman vahvin Nalle hotkaisemaan purkillisen jymyhunajaa. Tiedoksi niille, jotka eivät tunne Bamsea, niin se on siis tosi nopeasti. Jos saat Kirsiltä asiakaspalvelusähköpostin iltamyöhään, älä ihmettele - Kirsi on todennäköisesti toisesta ulottuvuudesta saapunut Duracell-olento, joka ei nuku koskaan.
 
 
Katja asiakaspalveluvastaava
Katja on rautainen kirjakuiskaaja, joka käsittelee kirjoja vikkelästi kuin säikähtänyt vompatti ja hoitaa tilauksen kuin tilauksen ensimmäisistä verkkokauppamme raksuttamista biteistä haikeisiin jäähyväisiin, kun noutoauto hakee kirjat seuraavalle jännittävälle matkalleen. Kukaan ei ole tosin vieläkään tohtinut kertoa Katjalle, että kirjoille on itse asiassa hyödytöntä kuiskailla - niillä kun ei ole kummoista kuuloaistia. Kirjojen lisäksi Katja kuiskailee joutoajallaan hevosille ammattilaisen varmoin ottein. Katjan heleä nauru piristää aina kaikkien työpäivää, eikä se onneksi ole liian tiukassa - esim. kainalopieru riittää varsin hyvin aina kun tarvitaan hymyä huulille! Jos tarvitset apua sähköisellä postilla, vastaus sujahtaa suurella todennäköisyydellä Katjan suunnasta.
 
 
Fanni vieraskielisen kirjallisuuden vastaava
Fanni palkattiin Finlandia Kirjalle, koska huomasimme tiimillämme yhden valtavan osaamispuutteen: korealaiset poikabändit. Nyt meillä ei enää ole osaamispuutteita. Fanni harrastaa pääasiassa hihittämistä ja henkilökohtaisten salaisuuksien kaivamista ihmisten päistä, mutta myös iihahaat ovat hänellä lähellä sydäntä. Vaikuttaakin siltä, että eivät pelkästään hevoset muodosta laumoja, vaan myös hevosihmiset. Jos palkkaamme vielä yhdenkin hevosihmisen, nimemme muutetaan äänestyspäätöksellä "Heppadivariksi". Fanni käyttää salapoliisintaitojaan verrattoman taidokkaasti myös omalla vastuualueellaan - vieraskielisen kirjallisuuden guruna Fannia eivät lannista sen paremmin kyrilliset aakkoset kuin japanilaiset hiragana-merkitkään. Fanni ei myöskään koskaan nouse sängystä väärällä jalalla. Tämä johtuu siitä, että hän nukkuu lepakoiden lailla katosta roikkuen. Vuosien saatossa päähän pakkautunut veri onkin värjännyt hänen hiuksensa aivan punaisiksi.
 
 
Teemu asiakaspalveluvastaava
Teemu on lipeväkielinen monitaituri, jolta luonnistuu kaikki kirjojen kesyttämisestä valokuvaukseen, kuvankäsittelyyn ja siilin silittelyyn. Siis ihan oikean siilin. Sen tapaisen, jolle juotetaan maitoa takapihalla (huom! siileille ei saisi juottaa maitoa). Soittaessasi meille kuulet todennäköisimmin ensimmäisenä Teemun korvakäytäviä hivelevän samettisen äänen. Teemu auttaa olipa asiasi sitten Hildegard Knefin Lahjahepo-teoksen tilaaminen (voisiko joku ystävällisesti tilata edes yhden näistä ennen kuin hukumme niihin!) tai vaikkapa vain vertaistuen hakeminen jonkin yksilöimättömän logistiikkayhtiön toimitettua vahingossa kiireellisen Helsinkiin tilatun pakettisi Kilpisjärven K-marketiin.
 
 
Marcus hankintavastaava
Marcus on tiimimme kosteahipiäinen hurmuri, joka turvonneen hauiksensa voimin kantaa raskaimmatkin kirjaerät turvallisesti uuteen kotiinsa. Kun kirjasi alkavat kerätä hyllyllä pölyä, ja niiden on viimein aika lentää pesästä, Marcus rientää apuun. Vaikka ylläoleva kuva otettiinkin juuri kun Marcus sairasti viheliäistä vesirokkoa, hän on tosielämässä salskea kirjaritari, joka pelastaa pelkoa tuntematta pulaan joutuneet hömppäromaanit ja kissanhoito-oppaat. Marcuksella pysyy myös kynä kädessä. Ei sen takia, että hän osaa piirtää (mikä käy päivänselväksi tästä henkilökuntagalleriastamme) vaan sen vuoksi, että hänen kätensä on riittävän tahmea.
 
 
Risto
Risto on uusin tulokas monimuotoiseen tiimiimme. Risto on reipas, mutta aika ajoin hänetkin on ladattava - onneksi paljas latauskupoli on helposti saatavilla, ja sen rivakka hierominen oravannahalla tepsii aina. Täysikasvuisena biologina Risto tuntee syvää sympatiaa kirjoja kohtaan - ovathan ne joskus kaikki olleet hänen ystäviään metsän puita. Nykyisin Risto halaileekin mieluummin kirjoja, sillä päälle kolmekymppisen nivelet eivät kestä enää puihin kahlitsemista kuten nuorella miehellä. Risto on lupsakka kaveri, jonka kanssa viihtyvät niin lapset kuin lapsenmielisetkin - toisin sanoen koko yllä listattu sankarijoukko. Meille selvisi juuri, että Risto pitää kovasti mämmistä. Samalla valkeni, että olimme aivan turhaan syyttäneet hiiriä Mämmilä-sarjakuviemme nakertamisesta.

 

 

 

Toivotan Sinulle oikein antoisia hetkiä vanhan - ja uudemmankin - kirjallisuuden parissa! Toivottavasti löydät etsimäsi kaupastamme.

 

Matti Pietilä

Toimitusjohtaja

  Loading...