Alennus

Frederick E. Smith : Veijareita ja pyhimyksiä vauhdissa : Brian Clemensin ja Milt Gelmanin televisiokäsikirjoituksen mukaan

Normaali hinta: 3,00 €

Alennushinta 1,00 €

Vaaditut kentät

Lisätiedot

Lisätiedot

Tekijä Frederick E. Smith
Teoksen nimi Veijareita ja pyhimyksiä vauhdissa : Brian Clemensin ja Milt Gelmanin televisiokäsikirjoituksen mukaan
Kustantaja WSOY
Painovuosi 1973
Painos 3
Sidonta Sidottu, ei kansipapereita (kovakantinen)
Sivumäärä 205, (1)
Alkuteos The persuaders!
Kieli suomi
Muut tekijät Marja-Leena Hakala
ISBN 951000538X
Kuntoluokitus (K1-K5) K3- (hyvä -)
Muuta pientä kulumaa/tahraumaa
Muuta Pientä kulumaa/tahraumaa
Takateksti Kaikki alkoi siitä, kun vanha tuomari Fulton salapoliisiapua tarvitessaan esitteli Danny VVilden ja Brett Sinclairin toisilleen nizzalaisessa loistohuvilassa. Siinä samassa kaverukset huomaavat joutuneensa kurkkuaan myöten hämärään rikosjuttuun. Avainhenkilönä tyttö, jolla on sydämen muotoinen syntymämerkki — niin missä? Ja kun vauhtiin on päästy, juttua seuraa toinen. Cannesin filmijuhlilla tavattu lapsuudenystävä osoittautuu ammattitappajaksi, ja vähältä pitää ettei tuttavuus johda surman suuhun. Nyt tvsarjan menoon liittyy myös kirja: kaksi hirtehistä jännitysjuttua täynnä ovelia juonenkäänteitä, pahoja miehiä sekä kilttejä tai vähemmän kilttejä kaunokaisia. Päänä päsmärinä söpöt veijaripyhimykset Tony Curtis ja Roger Moore. Huuli lentää keveästi ja nyrkki silloin kun on tarvis. Muutoin elellään vain niin makeesti, niin makeesti ja listitään konnat pelkkien älynystyröiden voimalla. Piristävää iltahupia reilun seikkailujännärin ystäville.
Korkeus (mm) 202
Paksuus (mm) 22
Syvyys (mm) 142
Paino (g) 399.0000
Veroluokka Marginaaliverotus
Postikulu Suomessa 3,9 € (tilattaessa vain tämä yksittäinen tuote - koko tilauksen postikulu on aina maksimissaan 7,5 € tuotemäärästä riippumatta)
  Loading...