Garth Stein : Tiellä pysymisen taito

Alkaen 6,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0164756

Enzo on utelias sekarotuinen, joka uskoo vielä jonain päivänä syntyvänsä ihmiseksi. Se tietää olevansa erilainen koira; ihmisen käyttäytymismalleja alati opiskeleva filosofi, jolla on lähes inhimillinen sielu. Se viihtyy isäntänsä olohuoneessa katsellen televisiodokumentteja ja varsinkin vauhdikkaita Formula-kisoja. Enzon isäntä Denny Swift on lupaava kilpa-autourheilun puoliammattilainen, jolta Enzo oppii tarpeellisia tosiasioita tekniikan kaikkivoipaisuudesta.

Dennyn rakastuminen mullistaa myös Enzon tutut kuviot, kun isännän elämään astuvat ensin vaimo Eve ja sitten pariskunnalle syntyvä Zoë-tytär. Perheonni ei kestä pitkään, sillä Eve sairastuu kohtalokkaasti aivosyöpään. Tyttärensä ennenaikaisesta poismenosta järkyttyneet vanhemmat päättävät saada Zoën huoltajuuden itselleen, ja lasta sinnikkäästi suojeleva Enzokin joutuu Dennyn hermojaraastavan, vuosikausia kestävän oikeustaistelun viattomaksi todistajaksi.

Elämänsä loppumetreillä yhteisiä onnenhetkiä muisteleva Enzo ei aio asettua Dennyn unelmien esteeksi eikä anna tunteiden sekoittaa suurta suunnitelmaansa... "Sanotaan, että kaikki koirat eivät palaa maan päälle ihmisinä, vaan ainoastaan ne palaavat, jotka ovat valmiita. Minä olen valmis."

Tiellä pysymisen taito on sydäntäsärkevän syvällinen kertomus sieluun ankkuroituneesta uskollisuudesta ja elämän satunnaisista ihmeellisyyksistä. "Tämä tarina saattaa lunastaa paikkansa Richard Bachin Lokki Joonatanin rinnalla", The Portland Oregonian -lehti kirjoittaa.

Los Angelesissa syntyneen Garth Steinin kolmannen romaanin oikeudet on myyty jo pariinkymmeneen maahan. Innokkaana autourheilijana tunnettu Stein on työskennellyt myös dokumenttifilmien ohjaajana ja tuottajana monissa palkituissa produktioissa. Lisätietoa internetin osoitteessa www.garthstein.com.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäGarth Stein
Teoksen nimiTiellä pysymisen taito
AlkuteosThe art of racing in the rain
Kielisuomi
Muut tekijätAnja Meripirtti
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja