Georgia Byng : Molly Moon : hervoton hypnoosiseikkailu

Alkaen 4,00 € Alkuperäinen hinta 4,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0856335

Kymmenenvuotias orpotyttö Molly Moon asuu kammottavassa Hardwick House -orpokodissa. Siellä pitää kuria ilkeä johtajatar, joka on ottanut Mollyn silmätikukseen. Ainoa valo Mollyn hirveässä arjessa on ystävä Rocky, joka pelastaa kömpelön Mollyn monesta pinteestä ja jonka kanssa voi aina "laulaa mainoksia". Mainosten maailman kiiltävä yltäkylläisyys edustaa orpolapsille suurinta kuviteltavissa olevaa onnea. Tämä harrastus kuitenkin viedään Mollylta, kun Rocky adoptoidaan oikeaan perheeseen.

Toivoa on näkyvissä, kun Molly löytää ikivanhan Hypnoosikäsikirjan, josta hän oppii tämän tuiki tarpeellisen taidon. Pian häntä ei enää pidättele mikään. Hän livahtaa orpokodista ja suuntaa New Yorkiin, missä toivoo saavansa kunniaa ja mainetta sekä tapaavansa kaverinsa Rockyn. Mollyn mukana hyörii ilkeälle johtajattarelle kuulunut Petula-mopsi. Se tunnettiin ennen pahansisuisena piskinä, mutta Molly on hypnotisoinut sen kiltiksi.

New Yorkissa Molly pistää tuulemaan. Hän hypnotisoi itsensä musikaalitähdeksi ja viettää ylellistä elämää hotellin morsiussviitissä. Hypnoositaiturin elämä ei kuitenkaan ole pelkkää ruusuilla tanssimista. Mollyn perässä laukkaa kavala professori Nockman, joka on päättänyt napata Hypnoosikirjan itselleen. Vauhdikkaiden vaiheiden jälkeen - joissa tarvitaan puutarhatonttujenkin apua - professori löytää mielekkäämpää tekemistä ja Molly herää huomaamaan luksuselämän varjopuolet. Olisivatko hänen oikeat ystävänsä sittenkin Hardwick Housessa?

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäGeorgia Byng
Teoksen nimiMolly Moon : hervoton hypnoosiseikkailu
AlkuteosMolly Moon's incredible book of hypnotism
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja