Gerd Gellein Merkesdal : Punavalkoisia tilkkutöitä (UUSI)

Special Price 8,50 € Alkuperäinen hinta 18,00 €
Ei varastossa
SKU
0024723

Tilkuista on moneksi. Sen osoittaa värikäs käsityökirja, jonka tekijä Gerd Gellein Merkesdal kutsuu tutustumaan punavalkoiseen maailmaansa. Hänen kotimiljöönsä todistaa, ettei punainen ole vain joulun väri vaan mitä piristävin sävy myös keittiössä, kesäpuutarhassa tai piknikillä.

Punavalkoisia tilkkutöitä sisältää 45 tilkkuprojektia: helppoja, nopeasti syntyviä pannulappuja aloittelijoille tai vaikkapa sadoista tilkuista koottuja, brodeerauksin koristeltuja peitteitä osaaville käsille. Hellyttävä idea on "mummin lempityyny", tilkkutyyny jota somistaa printtikuva isoäidin kullannupusta. Tilkuista syntyy myös silmälasikoteloita, joita voi mainiosti käyttää kännykkäpusseinakin. Eivätkä ideat toki näihin lopu!

Oman maukkaan lisänsä oppaan sisältöön tuovat reseptit. Rouhean "äidinleivän" voi kietaista tilkuista tehtyyn liinaan ja pavlova-kakku nautiskellaan puutarhassa korituolissa, joka on peitetty tilkkuruusukkeista kootulla peitteellä. Tilkkutöistä innostuvan tekijän apuna ovat eri työtekniikoiden selkeät esittelyt ja kaavapiirrokset kirjan lopussa.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäGerd Gellein Merkesdal
Teoksen nimiPunavalkoisia tilkkutöitä
KustantajaWSOY
Painovuosi2011
Painos1
SidontaSidottu, kuvakannet (kovakantinen)
Sivumäärä105
AlkuteosLapper i rödt og hvitt
Kielisuomi
Muut tekijätAnne Manglerud
ISBN9789510370520
Kuntoluokitus (K1-K5)K5 (uusi)
MuutaUusi, lukematon kirja
Korkeus (mm)218
Syvyys (mm)202
Paksuus (mm)13
Paino (g)593
VerokantaALV 10 %
Avainsanataskartelu, käsityöt, tilkkutyöt, mallit
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja