Giorgio Faletti : Viimeinen katse

Alkaen 5,00 € Alkuperäinen hinta 7,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0483084

New Yorkissa liikkuu kylmäverinen sarjamurhaaja, ja kaupunki on pelon vallassa. Kieroutunut murhaaja pukee uhrinsa Tenavat-sarjakuvan hahmoiksi, mutta juuri muuta poliisi ei tekijästä tiedäkään. Ainoa uhreja yhdistävä tekijä on se, että he ovat varakkaiden perheiden hyväosaisia lapsia.

Roomassa nuori naispoliisi Maureen Martini joutuu järkyttävän, väkivaltaisen koston uhriksi ja menettää näkönsä. Vaativassa leikkauksessa hänen silmiinsä siirretään menehtyneen ihmisen verkkokalvot, ja hänen näkönsä palautuu. Uudet verkkokalvot tuovat kuitenkin mukanaan pelottavia näkyjä tapahtumista ja ihmisistä, jotka ovat Maureenille tuntemattomia. Pian Maureen ymmärtää, että näyt liittyvät New Yorkin murhiin. Alkaa henkeäsalpaava kissa ja hiiri -leikki, mutta kuka onkaan saalistaja ja kuka saalis"

Viimeinen katse on monitasoinen, laadukas dekkari ja varsinainen herkkupala murhamysteerien ystäville. Falettin kerronta on erittäin taidokasta, ja kirja pitää lukijan tiukasti otteessaan heti alkusivuilta lähtien. Erityisen vetävää on kirjan kaupunkikuvaus: Rooma ja New York ovat tarinassa tärkeässä roolissa, eikä Faletti salaile kiintymystään näihin upeisiin kaupunkeihin. Kirjaa on myyty maailmanlaajuisesti yli 2 500 000 kappaletta ja sen käännösoikeudet on myyty 15 maahan.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäGiorgio Faletti
Teoksen nimiViimeinen katse
AlkuteosNiente di vero tranne gli occhi
Kielisuomi
Muut tekijätLaura Lahdensuu
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja