Hannu Vuorio : Hyvästi, Monika

Special Price 9,00 € Alkuperäinen hinta 15,00 €
Ei varastossa
SKU
0047932

Nuori nainen löytyy kuolleena Kalliosta. Surmaaja on halunnut sekoittaa poliisien pakkaa: ruumis on kuljetettu paikalle muualta. Pian epäillään, että tyttö oli virolainen prostituoitu. Kaupungilla liikkuu tietoja ilotyttöjä pahoinpitelevästä raivopäästä. Onko tässä hänen uhrinsa?

Toista virolaista naista houkuttavat Tallinnan yössä kuullut jutut summista, joita Helsingissä voi tienata. Suomen kamaralle saavuttuaan hänestä tulee huora nimeltä Monika, suomalaismiesten himoama kauppatavara. Virolaiset ja venäläiset rikollisjengit ovat rakentaneet kaupunkiin tyttökarusellit, joissa parhaan tilin tekee aina pyramidin ylin porras.

Kun Monika joutuu pahoinpitelijän uhriksi, hän yrittää karata kuviosta. Poliisi pääsee avaintodistajan avulla lähemmäksi sisäpiiriä, mutta samalla nainen joutuu suureen vaaraan. Tyttökaupan todellinen pyörittäjä pitää tiukasti kiinni bisneksestään, ja luottamuksen pettäjät saavat maksaa hengellään.

Hyvästi, Monika on Hannu Vuorion kymmenes romaani, joka kuvaa vakuuttavin ottein niin rikoksen houkutuksia kuin sen uhreiksi joutuneita - Suomenlahden molemmilla puolilla.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäHannu Vuorio
Teoksen nimiHyvästi, Monika
KustantajaWSOY
Painovuosi2009
Painos1
SidontaSidottu kansipaperein (kovakantinen)
Sivumäärä205
Kielisuomi
ISBN9789510356135
Kuntoluokitus (K1-K5)K4- (erinomainen -) ks. kansipaperin kunto erikseen alta
Kansipaperin kuntoPientä kulumaa
MuutaPienoista kulumaa
Korkeus (mm)202
Syvyys (mm)135
Paksuus (mm)21
Paino (g)303
VerokantaMarginaaliverotus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja