Hans Välimäki : PS : parasta sokerista
Muhkea ja tyylikäs jälkiruokakirja esittelee puolensataa toinen toistaan herkullisempaa ja hämmästyttävämpää jälkiruokaluomusta. Reseptikokonaisuuksia ovat vaahdot, perinteiset leivonnaiset, hedelmäjälkkärit. kiisselit, räjähtävät kuulat sekä marja-, vihannes- ja suklaajälkkärit.
Reseptit on jaksoteltu vaikeusasteen mukaan kotikokeille, lapsille ja lapsenmielisille, kunnostautuneille kotikokeille ja todellisille pro-kokeille. Pâtisserie-keittiön salaisuuksiin paneutuville kerrotaan kaikki tarpeelliset ja tarpeettomatkin vinkit. Ja johdatus tavallisimmin käytettyihin jälkiruokakikkoihin paljastaa laiskan kotikokin oikotiet.
Kahden Michelin-tähden keittiömestari Hans Välimäki on saanut pâtissierin eli kondiittorin koulutuksen, ja hänen suurin intohimonsa ovatkin erilaiset jälkiruoat.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Hans Välimäki |
Teoksen nimi | PS : parasta sokerista |
Kustantaja | Otava |
Painovuosi | 2007 |
Painos | 2 |
Sidonta | Sidottu, kuvakannet (kovakantinen) |
Sivumäärä | 149, (3) |
Kieli | suomi |
Muut tekijät | Sami Repo & Mikko Takala ym. |
ISBN | 9789511198079 |
Kuntoluokitus (K1-K5) | K3+ (hyvä +) |
Muuta | Pientä kulumaa |
Korkeus (mm) | 216 |
Syvyys (mm) | 217 |
Paksuus (mm) | 19 |
Paino (g) | 696 |
Verokanta | Marginaaliverotus |
Avainsanat | ruokaohjeet, leivonnaiset, leipominen, jälkiruoat |