Harri Istvan Mäki : Dark Dante ja Hamletin polku (UUSI)

Alkaen 4,00 € Alkuperäinen hinta 4,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0148568

Salattuja viestejä näytelmäklassikossa?

Taidekoulun kirjastonhoitaja Matias Murtomieli tekee elämänsä jännittävimmän löydön: haurastuneessa paperinpalasessa vihjataan kauan kadoksissa olleesta aarteesta. Rilli ja Rane, rouva Shadow'n tomppelit käskyläiset, varastavat Matiaksen tietokoneen ja sen mukana näytelmään kätkeytyvän Hamlet-koodin avaajaohjelman. Arvokas vanha dokumentti säilyy sentään löytäjällään, ja eipä aikaakaan, kun myös taidekoulun kasvatti Play, Lila, Dark Dante ja hänen pullea ystävänsä Jauho pääsevät hurjasti viritetyn seikkailun imuun.

Roistot kannoillaan aarteenmetsästäjät lentävät Tanskaan, kätkettyjen salaisuuksien maailmaan. Keisari Neron aikainen roomalaiskolikko johdattaa heidät viimein Ruusuritarien veljeskunnan aarteen jäljille Jerusalemin Pyhälle Maalle. Vaan kuka onkaan salaperäinen rouva Shadow?

Harri István Mäki (s. 1968) on sujuvasainen tarinanikkari, jonka romaanit vilisevät kutkuttavia yhtymäkohtia taiteiden, tieteiden ja muinaiskansojen historioihin. Dark Dante ja Hamletin polku on itsenäistä jatkoa seikkailuromaanille Dark Dante ja Mustan kuun lapset (2005).

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäHarri Istvan Mäki
Teoksen nimiDark Dante ja Hamletin polku
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja