Heikki Remes : Ranskan viinit : maistuu viinien kanssa (ERINOMAINEN)

Special Price 10,00 € Alkuperäinen hinta 11,50 €
Ei varastossa
SKU
0518449

Heikki ja Eeva Remeksen Maistuu viinien kanssa -sarjan kolmas osa keskittyy ruokiin, joiden seuraksi sopivat ranskalaiset viinit. Sarjan kaksi ensimmäistä osaa käsittelivät tunnetuimpia rypälelajikkeita ja erilaisia espanjalaisia viinejä yhdistettynä suomalaisiin ruokiin. Kolmas kirja jakaa aterian eri osa-alueisiin ja esittelee niihin sopivia ranskalaisia viinejä. Samalla se sitoo kirjasarjan kattavaksi kokonaisuudeksi, joka antaa tietoa viineistä ja ruoasta sekä auttaa niiden yhdistelemisessä.

Kirjan sisältö jakautuu tietolukuihin ja varsinaiseen keittokirjaosuuteen. Alussa esitellään Ranskan viinialueet ja niiden valikoima sekä viinityyppien luonteet. Ruokaosio jakautuu alkuruokiin, kasvisruokiin, kalaruokiin, liharuokiin sekä jälkiruokiin, joista kustakin on 6-8 reseptiä ja niihin sopivat viinisuositukset.

Ruokaohjeissa on sekä ranskalais- että suomalaishenkisiä vaihtoehtoja: niissä käytetään sekä ranskalaiselle keittiölle tyypillisiä raaka-aineita, kuten hummeria, latva-artisokkaa, simpukoita ja homejuustoja, että kotimaisia aineksia, kuten poroa, kuhaa, ruista, nokkosia ja metsämansikoita. Kuten sarjan aikaisemmissakin osissa, kirjan reseptit on valittu niin, että niiden raaka-aineita ja suositusviinejä on saatavilla kautta maan markettien ja Alkon valikoimista.

Kirja on kuvitettu herkullisin värivalokuvin.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäHeikki Remes
Teoksen nimiRanskan viinit : maistuu viinien kanssa
KustantajaMoreeni
Painovuosi2010
Painos1
SidontaSidottu, kuvakannet (kovakantinen)
Sivumäärä191
Kielisuomi
Muut tekijätEeva Remes & Maija Remes
ISBN9789522540379
Kuntoluokitus (K1-K5)K4+ (erinomainen +)
Korkeus (mm)248
Syvyys (mm)171
Paksuus (mm)15
Paino (g)582
VerokantaALV 10 %
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja