Heikki Saari : Median jahtaamat

Alkaen 5,00 € Alkuperäinen hinta 6,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
1054686

Median jahtaamien poliitikkojen inhimillinen puoli vihdoin esille! Uusia näkökulmia lööppien takaiseen elämään.

Viime vuosina yhteiskunnallisten päättäjien tekemisiä on nostettu valtakunnan ykkösaiheiksi entistä herkemmin. Monet poliitikot ovat kokeneet joutuneensa julkisuuspyöritykseen ja koko median kentän vainoamiksi.

Nyt paljon julkisuutta saaneet poliitikot saavat puheenvuoron. Heikki Saari on haastatellut toistakymmentä sellaista päättäjää, joiden voidaan sanoa joutuneen jossain uransa vaiheessa median jahtaamaksi. Mukana ovat mm. Kimmo Kiljunen, Marja Tiura, Tanja Karpela, Arja Alho, Matti Ahde ja Ilkka Kanerva. He kertovat kokemuksistaan "median ajojahdin" kohteina sekä siitä, miten lööpit ja viestinten valta ovat vaikuttaneet heidän uraansa ja yksityiselämäänsä ja millaisia tuntemuksia ja ajatuksia julkisuuden paine on herättänyt. Onko lööppijulkisuuden seurauksena menetetty maine vai voiko se kääntyä hyödyksi? Sallitaanko poliitikolle yhtään virhettä? Unohtuuko median jahdissa se, että poliitikkokin on ihminen? Ampuuko media jo liiankin kovilla"

Politiikan toimittaja Heikki Saari pohtii ajankohtaisessa teoksessaan median roolia ja poliitikkojen ja toimittajien vuorovaikutusta. Teos pohjautuu Saaren laajaan tutkimusmateriaaliin sekä mukaan valittujen poliitikkojen suoriin haastatteluihin.

Teoksessa on kuvaliite.

☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja