Ilkka Mujunen : Laurin näköinen mies

Alkaen 4,50 € Alkuperäinen hinta 8,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0898876

Laurin näköinen mies on maaginen kirjeromaani, jonka tapahtumat sijoittuvat suomalaiseen pikkukylään 1960-luvulla. Yksinäinen Elias kuvaa kirjeissään ystävälleen Antonille kotikylän erikoisia asukkeja ja outoja, selittämättömiä sattumuksia. Mitä pitäisi ajatella, kun kuollut ystävä Lauri nousee kesken hautajaisten arkusta ja ryhtyy rupattelemaan arkunkantajille? Entä mikä antaa pastori Kalmanvaaralle voimat nostaa viisisataakiloisen lehmän kirkon portailta"

Värikylläinen veijaritarina kasvaa realististen puitteidensa yli kuvaukseksi mystiikasta, kuolemattomuudesta, vanhemmuudesta ja ennen kaikkea siitä, millaisen jäljen ystävyys jättää ihmisiin. Mujusen kieli on runollista ja huokuu inhimillistä lämpöä.

Laurin näköinen mies on Ilkka Mujusen (s. 1965) esikoisromaani.

Ilkka Mujunen on työskennellyt kansainvälisissä johtotehtävissä ja konsultoinut eurooppalaisia suuryhtiöitä yritys- ja organisaatiojärjestelyissä. Mujusella on kolme pientä lasta, ja hän on asunut kaksitoista vuotta ulkomailla, viimeiset kuusi vuotta Pohjois-Italiassa. Hän on syyskuun alussa muuttanut perheineen takaisin Suomeen.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäIlkka Mujunen
Teoksen nimiLaurin näköinen mies
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja