Ilona ym. Nykyri (toim.) : Tuhat ja yksi askelta : arabimaat muuttuvassa maailmassa

Alkaen 5,00 € Alkuperäinen hinta 10,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0082687

Lähi-itä, Israel, Palestiina, Irak, Iran, islamilaisen naisen asema, terrori-iskut...Vuosi vuodelta ilta toisensa jälkeen nämä asiat vyöryvät eteemme TV-uutisissa ja muissa medioissa. Gaza, tiekartta, huivikiista, jihad, al-qaida, sunnit, shiiat: paljon sanoja, joista on tullut tuttuja, mutta mitä niiden taakse todella kätkeytyy?

Ilona Nykyrin toimittamassa teoksessa 1001 askelta suomalaiset asiantuntijat, kuten Jaakko Hämeen-Anttila, Hannu Reime, Pentti Multanen ja Susanne Dahlgren, kirjoittavat islmilaisen ja arabimaailman nykytilanteesta ja niiden historiallisista juurista. Kirjassa pureudutaan ääriliikkeiden ideologisiin taustoihin, mielikuvien ja todellisuuden eroihin, naisten ja perheen asemaan, viime vuosikymmenten kärkevimpiin kiistoihin kuten Israelin ja Palestiinan kysymykseen ja Irakin sotiin sekä terrorismin taustoihin.

Kirja on ajankohtainen katsaus arabimaailman nykytilasta, joka auttaa hahmottamaan ja ymmärtämään kaoottiselta ja jäsentymättömältä tuntuvan krisiisalueen problematiikkaa.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäIlona ym. Nykyri (toim.)
Teoksen nimiTuhat ja yksi askelta : arabimaat muuttuvassa maailmassa
Kielisuomi
Muut tekijätIlona Nykyri & Jouko Jokisalo
Verokanta-
Avainsanatyhteiskuntakuvaus, arabimaat, yhteiskuntakehitys, islamilaiset maat
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja