Jaana Taponen : Väärä varustus

Alkaen 6,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0920587

Susanna on kolmevitonen ja biologisen kellontikityksen piinaama. Suhde komeaan Ilpoon pysyttelee aina vain seurusteluasteella, ja kun Susanna uskaltautuu viimein miettimään jutun aitoutta, mies osaa iskeä juuri oikeaan kohtaan: Viikon romanttinen loma saaristossa, idyllinen mökki, luonnonhiekkainen ranta, vain he kaksi. Nyt kaikki onnistuu.

Loma menee kuitenkin ensimetreiltä pieleen. Ilpo jää mantereelle, ja Susanna löytää itsensä ankeasta mökistä karulla kalliosaarella, ilman mitään mukavuuksia tai yhteyttä ulkomaailmaan, varusteinaan pari kassia perusmuonaa ja upouudet bikinit - ainoana juttuseuranaan rampa lokki. Eikä umpiurbaani Susanna ole eläessään edes sytyttänyt uuniin tulta!

Kun päivät kuluvat eikä Ilpoa kuulu, Susannan ketutus kasvaa ja vihaisen naisen kamppailu arkiaskareissa saa tragikoomisia piirteitä. Sitten saareen eksyy suomenruotsalainen mies, jonka elämässä on pysähtymisen paikka. Nämä kaksi kohtalon yhteen paiskaamaa ihmistä ehtivät viettää saaren eristyneisyydessä pari käänteentekevää päivää ja yötä, ennen kuin Ilpo ilmestyy laiturille...

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJaana Taponen
Teoksen nimiVäärä varustus
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja