Jane Holderness-Roddam : Hevosia! : rotuja, urheilua, koulutusta, hoitoa

Alkaen 12,50 € Alkuperäinen hinta 15,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0459296

Hevoset ja ihmiset ovat tehneet yhteistyötä läpi vuosisatojen. Tässä todellisten hevosammattilaisten tekemässä, upeasti kuvitetussa kirjassa annetaan kattava kuva hevosista ja hevosihmisten maailmasta.

Monipuolisessa teoksessa on mukana laajat ja havainnolliset esittelyt maailman suosituimmista hevosroduista, kunkin rodun luonteesta, erikoisominaisuuksista ja historiasta sekä eri rotujen välisistä eroista.

Lisäksi eri alojen kansainväliset erikoisasiantuntijat kertovat hevosen käytöstä urheilussa, harrastuksissa ja työssä. Oman lajiesittelynsä saavat muun muassa rataesteratsastus, valjakkoajo, poolo, lännenratsastus, näyttelyt ja vikellys.

Ainutlaatuisissa erikoisartikkeleissa kurkistetaan myös hevosammattilaisten elämään esimerkiksi kenttäratsastuskilpailussa, rodeossa ja ratsupoliisin työssä.

Jane Holderness-Roddam on maailman tunnetuimpia hevosammattilaisia. Hän oli ensimmäinen nainen, joka voitti olympiakultaa joukkuekilpailussa vuonna 1968. Lisäksi hän on voittanut useita kansainvälisiä kilpailuja sekä kahdesti joukkuekultaa Euroopanmestaruuskilpailuissa vuosina 1977 ja 1978.

Holderness-Roddam on kirjoittanut runsaasti artikkeleita lehtiin sekä julkaissut useita hevosaiheisia kirjoja. Nykyään hän johtaa suurta ja menestyksekästä kilpailuareenaa sekä siittolaa, missä hän kasvattaa ja valmentaa hevosia.

Pohjois-Amerikan konsulttina on Hevosia!-kirjassa toiminut William Steinkraus, joka voitti olympiakultaa esteratsastuksessa vuonna 1968. Hän on aiemmin julkaissut kolme kirjaa ratsastuksesta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJane Holderness-Roddam
Teoksen nimiHevosia! : rotuja, urheilua, koulutusta, hoitoa
AlkuteosLife of horses
Kielisuomi
Muut tekijätElina Lustig & Bob Langrish
Verokanta-
Avainsanatkoulutus, rodut, hevonen, hevosenhoito
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja