Jane Stanton Hitchcock : Kohtalokas ystävyys

Special Price 7,00 € Alkuperäinen hinta 10,00 €
Ei varastossa
SKU
0162244

Kohtalokas ystävyys on murhamysteeri ja tapakomedia samassa viihdyttävässä paketissa. Sen Isadora Duncanilta lainattu motto kuuluu: "Yksikään nainen ei ole koskaan kertonut koko totuutta elämästään."

Reven Lynch on antiikkikauppias ja sisustussuunnittelija, joka asuu vauraalla asuinalueella Washingtonissa. Ystävättärensä Violet Boltonin ansiosta hän pääsee usein mukaan raharikkaiden kekkereille ja on hyvin perillä yhteiskunnan kerman keskinäisistä draamoista.

Kun Washingtonissa murhataan jo neljäs menestynyt, nuori nainen, Revenin liikkeeseen ilmaantuu tapauksia tutkiva etsivä Gunner. Näin Reven päätyy informantiksi Gunnerille, jolle hienostopiirien elämänmeno on vierasta. Gunner epäilee, että murhaaja on joku Washingtonin isoista kihoista, mikä on Revenin mielestä täysin uskottavaa. Onhan Washington vallan ja kunnianhimon pääkaupunki, jossa kaikki keinot ovat sallittuja.

Reven ja Violet päätyvät keskelle moninaisten tapahtumien pyörteitä. Salaisuudet paljastuvat niin murhajutussa, ystävyydessä, rakkaussuhteissa kuin taloussotkuissakin.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJane Stanton Hitchcock
Teoksen nimiKohtalokas ystävyys
KustantajaTammi
Painovuosi2010
Painos1
SidontaSidottu kansipaperein (kovakantinen)
Sivumäärä423
AlkuteosMortal friends
Kielisuomi
Muut tekijätPäivi Holmberg
ISBN9789513151423
Kuntoluokitus (K1-K5)K4 (erinomainen) ks. kansipaperin kunto erikseen alta
Kansipaperin kuntoPientä kulumaa
Korkeus (mm)218
Syvyys (mm)142
Paksuus (mm)38
Paino (g)548
VerokantaMarginaaliverotus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja