Janet Evanovich : Kahta kovemmin

Alkaen 3,00 € Alkuperäinen hinta 5,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0163022

Ensin rahat -dekkarissa Stephanie Plum keplotteli itselleen ammatin palkkionmetsästäjänä. Kun virkavallan koura jää odottamaan valtakirjaa, ottavat Stephanien manikyyriä kaipaavat sormet kohteestaan lujasti kiinni. Väliäkö sillä, että hän pyörtyy jo katsoessaan Reservoir Dogsia.

Toisessa Plum-tarinassa kirjailijan vauhti sen kuin kasvaa, vaikka hänen sankarittarellaan onkin käynnistysvaikeuksia. Plumin auto on varastettu, ja varalle löytyvä näyttävä Buick tekee varjostuspuuhat lähes mahdottomaksi.

Tuorein takaa-ajo vie Stephanien hautaustoimistoihin. Eräältä vainajalta puuttuu sormi, ja saatuaan postissa eräitäkin elimiä Stephanie päättää turvautua poliisituttava Joe Morelliin. Yhteistyö ei ole saumatonta, mutta vaikka Stephaniella onkin sydäntä jättää mies niille sijoilleen puolialastomana, hän muistaa aina heittää tälle aseen turvaksi.

Rakkausromaanien kirjoittajana aloittanut Evanovich nousi maailmanmenestykseen humoristisella Stephanie Plum -jännärisarjallaan. Sarjan neljätoista kirjaa löytyvät alati New York Timesin bestsellerlistalta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJanet Evanovich
Teoksen nimiKahta kovemmin
AlkuteosTwo for the dough
Kielisuomi
Muut tekijätHanna Tarkka
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja