Janet Evanovich : Kolmas kovanokka

Special Price 5,00 € Alkuperäinen hinta 7,50 €
Ei varastossa
SKU
0340702

Palkkionmetsästäjä Stephanie Plum saa taas rikolliset vapisemaan, äitinsä häpeämään silmät päästään ja seksikkään poliisin Joe Morellin haikailemaan peräänsä.

Rakastettu karkkikauppias Mo on jättänyt liikennesakkonsa maksamatta ja häipynyt. Miksi ihmeessä, kysehän on vain sakoista? Jäljittäessään Mota Stephanie saa sapiskaa kaupunkilaisilta. Mon kaltainen ihana ihminen ei ole voinut tehdä mitään väärää, kaikkihan hänet tuntevat. Vai tunteeko kukaan? Hämärähommia alkaa paljastua. Mon kellarissa olevissa säkeissä ei olekaan pelkkiä makeisia, ja Stephanie törmää ruumiiseen. Avukseen hän saa entisen ilotytön Lulan, joka on iso ja vahva kuin sumopainija, sekä Joe Morellin. Surman selvittäminen olisi lasten leikkiä, ellei mummikin änkeäisi mukaan ja kampaajareissu päättyisi katastrofiin. Mutta Stephanie ei luovuta: pää punaisena konnajahtiin!

Supersuosittu Janet Evanovich palkittiin Kolmas kovanokka -dekkarista Hopeatikarilla, jonka myöntää Crime Writers' Association. Sarjan aikaisemmat romaanit ovat Ensin rahat ja Kahta kovemmin.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJanet Evanovich
Teoksen nimiKolmas kovanokka
KustantajaWSOY
Painovuosi2009
Painos1
SidontaSidottu kansipaperein (kovakantinen)
AlkuteosThree to get deadly
Kielisuomi
Muut tekijätHanna Tarkka
ISBN9789510352847
Kuntoluokitus (K1-K5)K4- (erinomainen -) ks. kansipaperin kunto erikseen alta
Kansipaperin kuntoPientä kulumaa
MuutaPienoista kulumaa kansissa
Korkeus (mm)202
Syvyys (mm)138
Paksuus (mm)26
Paino (g)422
VerokantaMarginaaliverotus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja