Jari Järvelä : Romeo ja Julia (UUDENVEROINEN)

Alkaen 4,00 € Alkuperäinen hinta 8,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0092544

Romeo: Nuori rakkaus on maailman valo. Se ei ole sokea, vaan kaikkinäkevä silmä. Se on väkevämpi kuin kuolema, paljastakaa päänne ja polvistukaa sen saapuessa. Turha valittaa, kun jäätte eteen ja telaketjut rusahtelevat yli. Oma vika.

Romeo ja Julia on kertomus kaikkivoipaisuudesta ja pakenemisesta. Romaanissa on muun muassa nuorta rakkautta, umpihankihiihtoa, panssarivaunuja, upottavia avantoja ja jääpuikoin koristeltu mummolan kammari. Jari Järvelä on entiseltä ammatiltaan opettaja, vaikka sillä on hyvin vähän tekemistä uuden romaanin kanssa. Kirjoittamisen hän keksi tien numero 59 pientareella liftatessaan noin puolensataa kertaa Lusista Jyväskylään.

En mä tarkoittanut että sun pitäisi kuolla, jos sä siitä loukkaannuit, kuiskaan Julialle. Haluan elää sun kanssa mahdollisimman pitkään sata vuotta mutta en mä ilman sua haluaisi elää, eli jos vain puoli taloa romahtaisi, niin toivoisin että jäisin itse sen alle, niin sä voisit jatkaa elämääsi. Olisi kamalaa, jos sä sen sijaan rusentuisit sen puolikkaan talon alle ja mä jäisin itse henkiin.
Nukkuisin tyytyväisenä heräisin aamulla, ensimmäinen näky olisi sun murskaantunut heteka, mä olisin elävä ruumis sen jälkeen, söisin aamupalaksi puuroa ja asidofilusjogurttia ettei pieretä ikinä ja menisin toimistoon, ei vaan musta tulisi opettaja, mä käyttäisin Cavaletin salkkua uskallan kerran vuodessa polttaa pikkujouluna sikarin, juoda pullon portteria. Krapula kestää 5 päivää vannon polvillani etten juo enää koskaan.

Jari Järvelä on Kotkassa asuva kirjailija. Romaani Romeo ja Julia on hänen yhdeksäs teoksensa. Edellinen romaani Kansallismaisema (2006) oli kiitetyn trilogian päätösosa ja Runeberg-palkintoehdokas. Romaanien lisäksi Järvelän tuotantoon kuuluu novellikokoelmia, näytelmiä sekä kuunnelmia.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJari Järvelä
Teoksen nimiRomeo ja Julia
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja