Jo Glanville-Blackburn : Ihana odotus : kauneutta, terveyttä ja hyvää oloa raskauskuukausiin

Alkaen 4,00 € Alkuperäinen hinta 7,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0088160

Kauneutta, terveyttä ja hyvää oloa raskauskuukausiin

Raskaana oleminen on elämän ainutlaatuisimpia kokemuksia, siksi siitä kannattaa nauttia täysin siemauksin. Ihana odotus auttaa tulevaa äitiä voimaan paremmin ja hehkumaan kauniina koko raskausajan.

Kun muut raskautta käsittelevät kirjat paneutuvat kohdun sisäisiin tapahtumiin ja sikiön kehitykseen, Ihana odotus keskittyy odottavaan äitiin, siihen, minkälaisia muutoksia hän kokee niin henkisellä kuin ruumiillisellakin tasolla. Kirja antaa ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla äiti voi saada irti parhaat puolet yhdeksästä raskauskuukaudestaan.

Innostava ja kannustava Ihana odotus auttaa naista ymmärtämään, mitä hänessä tapahtuu raskauden aikana ja asennoitumaan synnytykseen positiivisin mielin. Raskauden eri kolmanneksista on laadittu omat lukunsa, joissa annetaan asiantuntevia neuvoja ruokavaliosta, liikunnasta, vartalonhoidosta, hyvinvoinnista ja nukkumisesta samoin kuin monenlaisia hyviä ohjeita muun muassa itsensä hellimisestä, rauhoittumisesta ja rentoutumisesta sekä valmistautumisesta synnytykseen. Viimeinen luku paneutuu synnytykseen, minkä lisäksi luvun loppuosassa on äidin synnytyksenjälkeistä hyvinvointia edistäviä vinkkejä.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJo Glanville-Blackburn
Teoksen nimiIhana odotus : kauneutta, terveyttä ja hyvää oloa raskauskuukausiin
AlkuteosBlooming gorgeous
Kielisuomi
Verokanta-
Avainsanatraskaus, synnytys
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja