Johan Theorin : Hämärän hetki (ERINOMAINEN)

Special Price 8,00 € Alkuperäinen hinta 11,00 €
Ei varastossa
SKU
0314070

Hämärän hetki on lukuelämys, joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Se on kertomus surusta, loputtomasta kaipauksesta sekä siitä, kuinka menneisyyden varjot pimentävät nykyisyyttä. Ne kulkevat Öölannin karuilla rannoilla, aina toiseen maailmansotaan saakka, ja ulottuvat Karibianmeren saarille asti. Innostuneen vastaanoton niin kriitikoilta kuin lukijoilta saanut esikoinen on myyty 15 maahan, mm. USA:han ja Englantiin.

Eräänä sumuisena aamuna 1970-luvun alussa pikkupoika katoaa Pohjois-Öölannissa jälkiä jättämättä. Poliisi, perhe ja vapaaehtoiset tekevät turhaa työtä - poikaa ei löydy.

Kaksikymmentä vuotta myöhemmin pojan äiti Julia saa odottamatta puhelinsoiton isältään, eläkkeellä olevalta merikapteeni Gerlof Davidssonilta. Isä pyytää tytärtään palaamaan Öölantiin auttaakseen häntä jatkamaan etsintöjä, sillä uusi johtolanka on löytynyt. Julia palaa Göteborgista kotisaarelleen ja etsintä käynnistyy. Vasta nyt Julia kuulee erikoislaatuisesta ja mahtavasta Nils Kantista, joka aikaa sitten kylvi pelkoa saarella uhkaavalla käytöksellään. Hän on kuollut ja kuopattu aikoja sitten, kauan ennen Julian pojan katoamista. Silti kerrotaan, että mies silloin tällöin vaeltelee Öölannin nummilla - hämärän hetkellä.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJohan Theorin
Teoksen nimiHämärän hetki
KustantajaTammi
Painovuosi2008
Painos1
SidontaSidottu kansipaperein (kovakantinen)
Sivumäärä429
AlkuteosSkumtimmen
Kielisuomi
Muut tekijätOuti Menna
ISBN9789513140779
Kuntoluokitus (K1-K5)K4+ (erinomainen +) ks. kansipaperin kunto erikseen alta
Kansipaperin kuntoPienoista käytön jälkeä
Korkeus (mm)218
Syvyys (mm)142
Paksuus (mm)29
Paino (g)480
VerokantaMarginaaliverotus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja