John Grogan : Marley ja minä

8,00 €
Ei varastossa
SKU
1022818

Hauska ja unohtumaton tarina perheestä ja koirasta, joka opetti läheisilleen, mistä elämässä on kyse.

John ja Jenny olivat nuoria ja rakastuneita. Heillä oli hyvät työpaikat, viehättävä pieni talo eikä huolta huomisesta. Sitten he kantoivat kotiinsa Marleyn, iloisen keltakarvaisen koiranpennun. Heidän elämänsä ei koskaan palannut ennalleen.

Marleysta kasvoi massiivinen labradorinnoutaja, 45-kiloinen höyryjyrä, koira vailla vertaa. Se murtautui ulos ovista, häkistä ja ikkunoista, kuolasi vieraiden vaatteille, söi seinät, lattiat, vauvanvaipat ja palkkasekit ja sai potkut koirakoulusta. Edes eläinlääkärin hartaasti suosittelemat rauhoittavat lääkkeet eivät auttaneet.

Silti Marleyn sydän oli kultaa. Se viis veisasi etiketeistä tai fyysisistä esteistä, mutta sen rakkaus ja uskollisuus olivat yhtä rajattomat. Marley jakoi pariskunnan ensiraskauden ilot ja keskenmenon jälkeisen surun. Siitä tuli lasten lahjomaton vartija ja pulkkamäen mestari. Se pysyi uskollisesti läsnä silloinkin, kun perhe oli hermoromahduksen partaalla. Loppujen lopuksi Marleyn suurin vika oli, ettei sen elämä kestänyt ikuisesti.

Marley ja minä on monipuolisen lehtimiehen hauska ja mieliä liikuttavan kaunis kertomus lahjomattomasta ystävästä. Se on miehen, pariskunnan ja perheen kasvutarina sekä myyntilistojen kestosuosikki, joka on kirvoittanut naurun ja surun kyyneleitä miljoonien lukijoiden silmäkulmiin.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJohn Grogan
Teoksen nimiMarley ja minä
KustantajaWSOY
Painovuosi2007
SidontaSidottu, kuvakannet (kovakantinen)
Sivumäärä335, (1)
AlkuteosMarley and me
Kielisuomi
Muut tekijätUlla Selkälä
ISBN9789510324158
Kuntoluokitus (K1-K5)K4- (erinomainen -)
MuutaAivan pienoista kulumaa kansissa
Korkeus (mm)225
Syvyys (mm)148
Paksuus (mm)25
Paino (g)476
VerokantaMarginaaliverotus
Avainsanatkoiratarinat
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja