John Vaillant : Tiikeri : tositarina kostosta, elämästä ja kuolemasta (UUSI)

Special Price 10,50 € Alkuperäinen hinta 14,00 €
Ei varastossa
SKU
0204963

Pienessä siperialaisessa kylässä eletään vaatimattomissa oloissa kalavesien, korruptoituneiden virkamiesten ja 200 kiloa painavien amurintiikerien keskellä. Vuosisatoja sopuisana kestänyt ihmisen ja tiikerin yhteiselo saa verisen käänteen, kun kylän asukkaat joutuvat pedon hampaisiin. Luonnon ja ihmisen kohtaaminen kilpistyy hyisessä vuoristossa käytävään ajojahtiin, kun metsänvartija joutuu jäljittämään haavoittunutta petoa, joka ei epäröi puolustautua.

Tiikeri on karuun taigaluontoon sijoittuva jännitysnäytelmä, kaikkialla maailmassa ajankohtainen kertomus luonnon ja ihmisen sotatilaan ajautuneesta rinnakkaiselosta. Se on myös kertomus ajasta, jolloin asiat olivat toisin; laajoilla vuoristo- ja metsäalueilla vaeltanut eläin sinnittelee nykyään muutaman yksilön voimin salametsästyksen ja metsähakkuiden ahdistamana.

Tiikeri vie kasvokkain maailman suurimman kissaeläimen kanssa. Se on vavahduttavaa luettavaa luonnon ystäville, mutta myös realistinen kuvaus yhteiskunnallisista oloista, joissa luonnon puolustaminen jää toissijaiseksi. Salametsästäjän ja jäljittäjän näkövinkkelistä tutustumme nykypäivän Siperiaan, missä tuottoisin tulonlähde on nyljetty kissaeläin.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJohn Vaillant
Teoksen nimiTiikeri : tositarina kostosta, elämästä ja kuolemasta
KustantajaWSOY
Painovuosi2011
Painos1
SidontaSidottu kansipaperein (kovakantinen)
Sivumäärä335
AlkuteosThe tiger
Kielisuomi
ISBN9789510369685
Kuntoluokitus (K1-K5)K5 (uusi)
Korkeus (mm)224
Syvyys (mm)150
Paksuus (mm)29
Paino (g)566
VerokantaALV 10 %
Avainsanattiikeri, metsästys, petoeläimet, amurintiikeri
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja