Jon Nicholson : Inside Ferrari : ainutlaatuisia kuvia ja tunnelmia huipputiimin työstä kulissien takana ja kilparadoilla

Alkaen 7,50 € Alkuperäinen hinta 9,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0167243

Scuderia Ferrari on varmasti maailman tunnetuin formula 1 -talli. Sillä on pitkät perinteet kilparadoilla ja se vetää jatkuvasti puoleensa uusia innokkaita faneja. Nyt, ensimmäistä kertaa, on mahdollisuus nähdä, mitä Ferrarilla tapahtuu kulissien takana ja kuinka paljon kovaa työtä tarvitaan ennen kuin keulahahmot pääsevät paistattelemaan päivää salamavaloihin.

Kirjan ainutlaatuinen kuvamateriaali tutustuttaa formula 1 -maailmaan lähietäisyydeltä. Näemme, kuinka insinöörit hiovat tehtaalla auton suorituskyvyn huippuunsa, ja pääsemme katsomaan testiajoja Ferrarin omilla radoilla. Lähdemme Michael Schumacherin, Jean Todtin ja muiden mukana varikolle kokemaan hermoja repivän jännittävät hetket juuri ennen grand prix'tä, kisan piinaavat koettelemukset ja kilpailun jälkitunnelmat.

Teos porautuu julkisuuskuvaa syvemmälle, sen 300 valokuvaa kertovat sekä hyvistä että huonoista päivistä: rennosta yhdessäolosta, adrenaliinia nostattavasta jännityksestä ja kilpailuvietistä, voitonriemusta, epätoivosta, rutiinien tylsyydestä ja työn tuottamasta innostuksesta. Kuvien intensiteetti vie keskelle tapahtumia, olet kuin yksi tiimin jäsenistä. Inside Ferrari.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJon Nicholson
Teoksen nimiInside Ferrari : ainutlaatuisia kuvia ja tunnelmia huipputiimin työstä kulissien takana ja kilparadoilla
AlkuteosInside Ferrari
Kielisuomi
Verokanta-
Avainsanatautot, automerkit, kilpa-autot, Ferrari (automerkki)
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja