Jonathon King : Kasvot kuutamossa

Alkaen 6,00 € Alkuperäinen hinta 7,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0957090

Uusi taitava jännityskirjailija Yhdysvalloista

Max Freemanin poliisinurasta ovat jäljellä vain ikävät muistot. Useimmin niistä nousee hänen mieleensä ilta, jolloin hän ampui kaksitoistavuotiaan pojan. Siltä muistolta hän ei saa rauhaa edes mökkirähjässä Floridassa, jonne hän on Philadelphiasta paennut.

Lähes erakkona elävä Freeman joutuu jälleen väkivallan keskiöön, kun hän löytää Evergladesin suoalueelta, läheltä majaansa tytön ruumiin. Se on jo neljäs julmassa murhasarjassa, jonka tekijää poliisit jäljittävät. Freeman tietää löytäjänä olevansa ensimmäinen epäilty. Kun yhtäkkiä ilmaantuvat nimettömät vihjeet ja monet johtolangat tuntuvat viittaavan Freemaniin, hän ymmärtää nopeasti, että välttääkseen vankilatuomion hänen on ryhdyttävä itse jäljittämään tappajaa.

Entisenä rikostoimittajana Jonathon King osaa kuvata murhatutkimuksia uskottavasti, ja Floridassa työskennelleenä hän tuntee Evergladesin ja sen laitamat. Turisteille tuntemattomat syrjäseudut, niiden asukkaat sekä heidän taistelunsa oman elintilansa puolesta antavat hänen esikoisjännärinsä tehokkaana etenevälle juonikuviolle ainutlaatuisen ulottuvuuden.

"... alusta loppuun täynnä uskottavia henkilöhahmoja ja viiltäviä yllätyksiä. King tuo uutta syvyyttä ja sisältöä nykyaikaiseen rikoskirjallisuuteen." (Michael Connelly)

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJonathon King
Teoksen nimiKasvot kuutamossa
AlkuteosThe blue edge of midnight
Kielisuomi
Muut tekijätRaimo Salminen
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja