Judy Merrill Larsen : Kaipauksen aika

Alkaen 4,00 € Alkuperäinen hinta 8,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0048283

Ellen Banks on kahden poikansa kanssa viettämässä lomaa tuttavaperheen mökillä. Leppoisa päivä järvenrannalla muuttuu sydäntäkylmääväksi tragediaksi, kun vesiskootteri kiitää liian läheltä vedessä polskivia lapsia. 11-vuotias James loukkaantuu vakavasti ja muutaman päivän kuluttua hänet irrotetaan hengityskoneesta.

Ellen linnoittautuu musertavan tuskansa keskelle ja käy läpi raivoa, vihaa ja syyllisyyttä. Hän haluaa skootteria ajaneen nuorukaisen vastuuseen ja vaatii, että tämä asetetaan syytteeseen kuolemantuottamuksesta. Käynnistyy oikeusprosessi, jonka aikana Ellen itse ja hänen toinen poikansa Daniel joutuvat käymään uudelleen läpi kohtalokkaan päivän tapahtumat. Kostonhalu Ellenissä hellittää, ja hän on valmis päästämään Jamesista irti. On aika jättää suru taakse ja jatkaa elämää.

Yhdysvaltalainen Judy Merrill Larsen kuvaa esikoisromaanissaan syvästi ymmärtäen sitä tunteiden kirjoa, joka ravistelee lapsensa menettäneen äidin mieltä. Kauniisti hän näyttää, että kipeät kokemukset hellittävät otteensa aikanaan ja anteeksianto on mahdollista.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJudy Merrill Larsen
Teoksen nimiKaipauksen aika
AlkuteosAll the numbers
Kielisuomi
Muut tekijätKaisa Luntinen
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja