Juha-Antero Puistola : Terrorismi Euroopassa : terrorismi äärimmäisenä poliittisen, taloudellisen ja kulttuurillisen turhautumisen ilmentymänä (UUDENVEROINEN)

12,00 €

Vaaditut kentät

Lisätiedot

Lisätiedot

Tekijä Juha-Antero Puistola
Teoksen nimi Terrorismi Euroopassa : terrorismi äärimmäisenä poliittisen, taloudellisen ja kulttuurillisen turhautumisen ilmentymänä (UUDENVEROINEN)
Kustantaja Tammi
Painovuosi 2006
Painos 1
Sidonta Sidottu kansipaperein
Sivumäärä 263
Kieli suomi
Muut tekijät Herrala, Janne
ISBN 9513135470
Kuntoluokitus (K1-K5) K5- (uudenveroinen -)
Muuta kansipapereiden kunto: pienoista käytön jälkeä
Takateksti Lontoon metrolskut, Espanjan junapommit, Yhdysvaltojen WTCIskut Terrorismi on tullut osaksi arkipäiväämme, halusimme sitä tai emme. Globalisoituessa maailmassa niin uhat kuin niihin vastaaminenkin ylittävät vaivattomasti valtioiden rajat, bomeakaan ei enää kuvata lintukodoksi, vaan terrorismi on uhkana todellinen, vaikka suraan suomalaisiin kohdistuvana epätodennäköinen Komentajakapteenit Juha Antero Puistola ja Janne Herrala ovat tehneet päivänpolttavaa tietoa Ja asiaa sisältävän perusteoksen terrorismista turoopassa. Terrorismin määrittely on vaikeaa ja usein toistettu lause onkin "toisen terroristi on toisen vapaustaistelija". Teoksen tarkoituksena ei ole luoda kauhukuvia, vaan esittää asiatietoihin perustuva yleiskuva maailmasta, jossa terrorismi ja sen vastainen taistelu nielee miljardeja euroja vuosittain. Tekijät tarkastelevat terrorismin syitä, mahdollisuuksia taistella sitä vastaan ja eurooppalaista lähestymistapaa terrorismin torjuntaan. Teos tarjoaa selkeää ja tuoretta tietoa terrorismin muuttuvista muodoista niin, että lukijan on helppo tarttua kirjaan.
Korkeus (mm) 218
Paksuus (mm) 21
Syvyys (mm) 148
Paino (g) 338.0000
Veroluokka Alv 10 %
Postikulu Suomessa 3,3 € (tilattaessa vain tämä yksittäinen tuote - koko tilauksen postikulu on kotimaassa maksimissaan 7,9 € tuotemäärästä riippumatta)
Asiasanat terrorismi ; ääriliikkeet ; historia ; islamismi
  Loading...