Juha-Antero Puistola : Terrorismi Euroopassa : terrorismi äärimmäisenä poliittisen, taloudellisen ja kulttuurillisen turhautumisen ilmentymänä (UUSI)

Alkaen 7,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0260078

Terrorismi on tullut osaksi arkipäiväämme, halusimme sitä tai emme. Globalisoituneessa maailmassa niin uhat kuin niihin vastaaminenkin ylittävät vaivattomasti valtioiden rajat.

Komentajakapteenit Juha- Antero Puistola ja Janne Herrala ovat tehneet perusteoksen terrorismista Euroopan näkökulmasta. Siinä käsitellään sekä eurooppalaisen terrorismin historiaa että nykypäivää. Kirjan tarkoituksena on esittää asiatietoihin pohjautuen yleiskuva maailmasta, jossa terrorismi ja sen vastainen taistelu nielee miljardeja euroja vuosittain. Tekijät tarkastelevat terrorismin syitä, mahdollisuuksia taistella sitä vastaan ja eurooppalaista lähestymistapaa terrorismin torjuntaan. Kirja tarjoaa viime hetken tietoa terrorismin muuttuvista muodoista selkeällä ja tuoreella tavalla.

Tekijät ovat terrorismin tutkijoita: Janne Herrala on perehtynyt informaatiosodankäyntiin ja verkkoterrorismiin ja Juha-Antero Puistola taas kansainväliseen yhteistyöhön, turvallisuuspolitiikkaan ja kansainväliseen terrorismiin.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJuha-Antero Puistola
Teoksen nimiTerrorismi Euroopassa : terrorismi äärimmäisenä poliittisen, taloudellisen ja kulttuurillisen turhautumisen ilmentymänä
Kielisuomi
Verokanta-
Avainsanathistoria, terrorismi, ääriliikkeet, islamismi
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja