Juha Siro : Saat toivoa kolmesti (UUSI)

Alkaen 4,50 € Alkuperäinen hinta 6,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0111969

Siron uusi romaani kehii sisäänsä useita tarinoita. Tapahtumat lähtevät liikkeelle Athosvuoren luostariyhteisöstä ja päätyvät aina Lähi-itään saakka. Keskiössä on minäkertojamies ja hänen pyristelynsä rakkauden verkoissa. Realismi, myyttinen sadunomaisuus ja filosofinen pohdinta muodostavat yhdessä monisävyisen kudelman. Aistillisesti latautuneen kerronnan imuun heittäytyessään lukija kokee toiveiden mahdollisuuden tai mahdottomuuden aina uudessa valossa.

Juha Siro on tamperelainen kirjailija, jolta Like on julkaissut aiemmin runokokoelmat Vapaa pudotus (1998), Musta runokirja (2000) ja Elämän tarkoitus (2002) sekä romaanin Kuningatarperhonen (2004).

Siro on saanut Suomen Kirjailijaliiton palkinnon, Olvi-säätiön kirjallisuuspalkinnon sekä kolmesti Tampereen kaupungin luovan kirjallisuuden palkinnon. Kirjailijantyönsä ohella hän toimii Aamulehden runokriitikkona.

Saat toivoa kolmesti julkistetaan Henki ja elämä -tapahtumassa.

Kuningatarperhonen-romaanista sanottua:

"Tunnevoimainen kuvaus vangitsee aistit. Harvoin törmää kirjaan, jossa ei ole mitään liikaa." – Parnasso

"Kuningatarperhonen on yllättävästi rakennettu, ajallisesti ja tunnelmaltaan yhtä aikaa monessa eri tasossa liikkuva romaani." – Helsingin Sanomat

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJuha Siro
Teoksen nimiSaat toivoa kolmesti
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja