Juha T. Hakala : Isän kasvatusoppi

Special Price 5,50 € Alkuperäinen hinta 7,50 €
Ei varastossa
SKU
0451738

Isän kasvatusoppi on osoitettu odotusten ja velvollisuuksien ristipaineessa kamppaileville pienten lasten isille. Työelämän vaatimukset aiheuttavat helposti ristiriidan kodin ja työn välille - miten saada aikaa lapsille ja välttää huonossa omassatunnossa kieriskely, miten ylipäätään toimia uusien ihmisalkujen kanssa!

Juha T. Hakala on seitsemän lapsen isä ja kasvatustieteen professori. Taustastaan huolimatta hän lähestyy muita isiä itsekin virheitä tehneenä, tavallisena isänä. Teoreettisen tiedon hän on paketoinut selväsanaiseen, jutustelevaan kirjoitustyyliinsä ja runsaisiin käytännön esimerkkeihin. Lukija voi löytää kirjasta myös osuvaa mutta hyväntuulista kritiikkiä tehokkuusyhteiskunnan vaatimuksia kohtaan. Yksi kirjan helmistä onkin Hakalan peräänkuuluttama hidas lapsuus.

Kirja tarjoaa raikkaita näkökulmia monia askarruttaviin arjen kasvatuskysymyksiin: ajan hallintaan, kotitöihin, harrastuksiin, leppoisaan yhdessä oloon ja rajojen asettamiseen. Hakala kannustaa jokaista vanhempaa löytämään oman, perustellus kasvatusnäkemyksensä.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJuha T. Hakala
Teoksen nimiIsän kasvatusoppi
KustantajaGummerus
Painovuosi2011
Painos4
SidontaNidottu (pehmeäkantinen)
Sivumäärä208
Kielisuomi
ISBN9789512085453
Kuntoluokitus (K1-K5)K3+ (hyvä +)
MuutaHieman kulumaa, pienoista taitejälkeä kansissa
Korkeus (mm)178
Syvyys (mm)109
Paksuus (mm)14
Paino (g)130
VerokantaMarginaaliverotus
Avainsanatitsetunto, lapset, kasvatus, omatoimisuus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja