Juhani Laulajainen : Äärettömän hyvä nainen (UUSI)

Alkaen 5,50 € Alkuperäinen hinta 10,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0124763

Kaksi erinomaiset arvostelut saanutta novellikokoelmaa julkaissut Juhani Laulajainen on nyt kirjoittanut romaanin. Äärettömän Hyvän Naisen keskiössä on äiti, jota hänen poikansa sekä rakastaa että halveksii. Poika ei ota selvää, onko isän tyrannisoima ikuinen optimisti tyhmä vai viisas. Kuin Fenix-lintu äiti nousee tuhkasta, kerta kerralta pahemmin pieksettynä.

Äidin kuoltua poika alkaa tarkastella hänen elämäänsä uusin silmin ja saa selville asioita, joita ei ole aiemmin tiennyt. Entä jos tämä loputtoman lempeä nainen olikin suurempi kuin kukaan on käsittänyt? Entä jos hän oli ylivertainen rakkauden lähettiläs, ÄHN"

Äärettömän Hyvän Naisen asetelma on tuttu Laulajaisen aiemmista novelleista: julma isä, alistuva äiti ja heidän välillään sydän kurkussa poukkoilevat lapset.

Kirjailija ja puutarhateknikko Juhani Laulajainen (s.1954) on syntynyt Uudessakaupungissa ja asuu Turussa. Keväällä 2009 Suomen Kuvalehti nimesi Laulajaisen sadan kaikkien aikojen merkittävimmän suomalaisen kirjailijan joukkoon.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJuhani Laulajainen
Teoksen nimiÄärettömän hyvä nainen
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja