Jukka Behm : Dr Mumbai (UUSI)

Alkaen 8,00 € Alkuperäinen hinta 10,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0148715

Intialaissyntyinen Satish Rao on muuttanut Suomeen joitakin vuosia sitten. Hän työskentelee lastenpsykiatrina töölöläisellä lääkäriasemalla ja asuu suomalaisen yksinhuoltajanaisen kanssa, lisäksi heille on syntymässä yhteinen lapsi. Suomalaisten tapa suhtautua lapsiinsa ihmetyttää Englannissa opiskellutta Raota niin paljon, että hän on kirjoittanut aiheesta poleemisen kirjan. Kirja on herättänyt kiihkeitä tunteita, suomalaisiin vanhempiin kohdistuva arvostelu ei miellytä kaikkia. Ehkä juuri siksi Satishille satelee tappouhkauksia.

Räntäsateinen aamu alkaa vauhdikkaasti uusperheen arjessa. Illalla Satish on menossa suoraan televisiokeskusteluun. Tähän väliin pitäisi mahtua potilaita, intiimejä ehdotuksia lähettelevä käly sekä Suomeen tulleet perheenjäsenet joiden hän pelkää löytäneen itselleen Intiasta puolisoehdokkaan.

Jukka Behmin yhdenpäivänromaani Dr. Mumbai on valaiseva ja vetävä kuvaus tämän päivän monikulttuurisesta Helsingistä. Se on kiihkeä ja jännittävä kertomus niin moraalisista törmäyksistä, kulttuurisista ennakkoluuloista kuin suvaitsevuuden rajoista. Niin ikään se on tarina inhimillisestä hädästä ja lähimmäisyydestä - sekä piinaavan koominen kuvaus pahassa pinteessä olevasta ihmisestä.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJukka Behm
Teoksen nimiDr Mumbai
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja