Jukka M. Heikkilä : Augustuksen kisat (UUSI)

Alkaen 4,00 € Alkuperäinen hinta 6,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0111489

Vuoden 2 eKr. Roomassa ihmishenki ei ole paljonkaan arvoinen. Pelätyn pretoriaanikaartin eli keisarin henkivartioston upseeri Marcus saa aiheesta havaintoesityksen, kun lähtee täyttämään outoa käskyä keskellä yötä. Tehtävän jälkeen jopa siirto halveksittuun laivastoon alkaa tuntua hyvältä ajatukselta, tärkeintä on päästä pois pääkaupungista.

Uudessa asemapaikassa eli Misenumin laivastotukikohdassa Marcuksella on paljon opittavaa. Meri on pelottava elementti suurkaupungin kasvatille, mutta pahempaa on uuden tehtävän myötä odottava komennus: hänen on osallistuttava Roomassa järjestettävän meritaistelunäytöksen järjestelyihin, vietävä tuhansia gladiaattoreita taistelemaan valtaisassa tekoaltaassa hallitsijan kunniaksi - ja vastattava häviämään tuomitusta osapuolesta.

Jukka M. Heikkilän viides historiallinen romaani vie lukijansa roomalaisten gladiaattorien karuun ja hengenvaaralliseen maailmaan. Se on raju ja jännittävä seikkailukertomus ajalta, jolloin ihmiselämään suhtauduttiin perin toisin kuin nykyajan länsimaissa - vaikka silloin valettiinkin länsimaisen kulttuurin peruskiviä.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJukka M. Heikkilä
Teoksen nimiAugustuksen kisat
KieliFinnish
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja