Junot Diaz : Oscar Waon lyhyt ja merkillinen elämä

Alkaen 9,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0949115

Mikään ei ole ollut turhan helppoa Oscarille, sydämelliselle ja pahasti ylipainoiselle newjerseyläiselle gettojen nörtille. Hän haaveilee tulevansa seuraavaksi J. R. R. Tolkieniksi, mutta ennen kaikkea hän haaveilee löytävänsä rakkauden.

Oscar ei tule kuitenkaan ikinä saamaan haluamaansa, kiitos muinaisen kirouksen, joka on vainonnut hänen perhettään sukupolvien ajan. Kirous ei ainoastaan aja kantajiaan vaikeuksiin viranomaisten kanssa tai traagisten onnettomuuksien uhreiksi, vaan tuomitsee heidät myös epäonnistumaan rakkaudessa. Ja ensimmäisestä suudelmastaan unelmoiva Oscar sattuu olemaan kirouksen tuorein uhri - kunnes hän eräänä kohtalokkaana kesäpäivänä päättää olla myös viimeinen.

Junot Díazin pitkään odotettu esikoisromaani on mestariteos meidän ajastamme, sen myyteistä, kirouksista ja lumoavista naisista. Teos voitti Pulitzer-palkinnon sekä kriitikoiden myöntämän National Book Critics Circle Awardin.

Junot Díaz (s. 1968) muutti lapsena Dominikaanisesta tasavallasta Yhdysvaltoihin. Hän asuu New Yorkissa ja työskentelee luovan kirjoittamisen opettajana. Like julkaisi vuonna 1999 novellikokoelman Drown, joka ylsi kansainväliseksi bestselleriksi saaden haltioihinsa kriitikot ja lukijat ympäri maailmaa. Drown julkaistaan syksyllä 100% Likepokkarina.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJunot Diaz
Teoksen nimiOscar Waon lyhyt ja merkillinen elämä
AlkuteosThe brief wondrous life of Oscar Wao
Kielisuomi
Muut tekijätVuokko Aitosalo
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja