Justin Somper : Vampiraatit 1, Kirottujen laiva

11,00 € Alkuperäinen hinta 12,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0469831

On vuosi 2505 ja merirosvojen laivastot kylvävät kauhua Tyynellä valtamerellä. Miekkaa heiluttavat ja rommia hörppivät peruspiraatit kuitenkin kalpenevat merta ikuisesti seilaavien, verenjanoisten vampiraattien rinnalla.

Orpokodista myrskyävälle merelle pakenevat sisarukset Grace ja Connor Tempest oppivat, että legendat merta hallitsevista kammotuksista eivät olekaan pelkkää tarua.

Sisaruksista Connor päätyy merirosvojen laivaan, jota hallitsee tulisella temperamentilla varustettu kapteeni Molucco Wrathe. Gracen pelastaa alus, jonka miehistö liikkuu vain öisin. Lisäksi laivan kasvoton kapteeni tuntuu tietävän Connorin sisaruksista ja näiden edesmenneestä isästä melkeinpä kaiken.

Kaksosten yritykset löytää toisensa vaikuttavat tuhoon tuomituilta. Connorin aika kuluu raisuun merirosvoelämään totutellessa kun taas Grace saa kutsun aavelaivan suurelle juhla-aterialle...

Justin Somperin Vampiraatit - kirottujen laiva on ensimmäinen osa mukaansatempaavasta nuortentrilogiasta. Tarinassa yhdistyvät seikkailu, mysteeri sekä ikiaikaiset vampyyri- ja merirosvolegendat. Tuloksena on kertomus rohkeudesta, ystävyydestä ja erilaisuuden ymmärtämisestä.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäJustin Somper
Teoksen nimiVampiraatit 1, Kirottujen laiva
AlkuteosVampirates
Kielisuomi
Muut tekijätAntti Autio
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja